Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek, hogy ilyen helyzetben találkozzon a lányotok egy négerrel?
Nem. Viszont mutatnék neki pár statisztikát (pl. bűnözés az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az AIDS előfordulása a különböző rasszok között, az átlag intelligencia, stb.)
Nincs semmi bajom a négerekkel, amíg Afrikában vannak, és nem a fehér lányokkal foglalkoznak.
Elfogadnám hogy már elmúlt az a világ, mikor megmondhattam neki mit csinálhat, mit nem. Ha a helyébe képzelem magamat, 18 évesen én sem örültem fiatal srácként hogy megszabják melyik haverral hova mehetünk, pl boros pincét messziről elkerültették velünk másképpen agyonvertek volna itthon.
Mai világban már le kell szarni ki milyen földrészről érkezett, dolgoztam japán technikusokkal, mindnek magyar asszonya, fiatal nője volt, akik szintén magas végzettségűek voltak, gondolom náluk fel sem merült hogy szélhámos lenne egyik-másik, ugyanis nem diszkóban ismerkedtek meg, hanem munkából utazásból kifolyólag.
Viszont nem szabad elfelejteni akik ide érkezve kihasználják a származásukat, ezzel előnyt kovácsolva maguknak az ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!