Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megengednétek, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megengednétek, hogy ilyen helyzetben találkozzon a lányotok egy négerrel?

Figyelt kérdés
Tegyük fel a fiú abban a városban lakik, ahová gyakran mennétek pl anya-lánya, és egyik hétvégén, amikor elmennétek vásárolgatni, azalatt az idő alatt a lányotok találkozna pár órára a fiúval. Végig ott lennétek a lányotoktól nem messze, bármikor tudna telefonálni, és nem menne a fiúval csakis forgalmas helyre. Már majdnem fél éve beszélgetnek interneten, és a lány pár hét múlva tölti a 18-at.
2014. máj. 8. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem miért fontos az hogy a srác bőre milyen színű? ha a csaj apja nem rasszista akkor szerintem ez aligha számít.
2014. máj. 8. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
El, rasszista vagy?
2014. máj. 8. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Ilyen körülmények kozott igen
2014. máj. 8. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Viszont mutatnék neki pár statisztikát (pl. bűnözés az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az AIDS előfordulása a különböző rasszok között, az átlag intelligencia, stb.)

Nincs semmi bajom a négerekkel, amíg Afrikában vannak, és nem a fehér lányokkal foglalkoznak.

2014. máj. 8. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
A csaj szülei elég rasszisták.
2014. máj. 8. 21:51
 6/10 anonim válasza:
Természetesen ilyen körülmények között igen!
2014. máj. 8. 21:59
 7/10 A kérdező kommentje:
a fiu egyetemista es europai orszagban elnek a szulei. egyebkent nem, nem vagyok rasszista.
2014. máj. 8. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
nem értem mért lenne gond, nekem rengeteg afrikai barátom van akik itt Európában tanulnak (családjuk többnyire nem itt él, hanem afrikában)..egyikkel sincs gond..jó mondjuk én srác vagyok..
2014. máj. 8. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Elfogadnám hogy már elmúlt az a világ, mikor megmondhattam neki mit csinálhat, mit nem. Ha a helyébe képzelem magamat, 18 évesen én sem örültem fiatal srácként hogy megszabják melyik haverral hova mehetünk, pl boros pincét messziről elkerültették velünk másképpen agyonvertek volna itthon.

Mai világban már le kell szarni ki milyen földrészről érkezett, dolgoztam japán technikusokkal, mindnek magyar asszonya, fiatal nője volt, akik szintén magas végzettségűek voltak, gondolom náluk fel sem merült hogy szélhámos lenne egyik-másik, ugyanis nem diszkóban ismerkedtek meg, hanem munkából utazásból kifolyólag.

Viszont nem szabad elfelejteni akik ide érkezve kihasználják a származásukat, ezzel előnyt kovácsolva maguknak az ismerkedéshez.

2014. máj. 8. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy rasszista, akkor miért írtad azt, hogy "egy négerrel" nem pedig azt, hogy egy sráccal? Ha a srác fehér lenne, akkor fel sem tetted volna a kérdést? Mert ha igen, akkor bizony rasszista vagy barátom.
2014. máj. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!