Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mit is jelent a szerelem?
Lehet ez is de lehet sok féle érzés is !!!
De ha te így érzed szerelmes vagy :)
lehet ez is szerelem, de ilyen egy barát is.
barátság... ezt is sokféleképpen érthetjük, a maiaknál azt látom, főleg lányoknál, hoyg könnyen mondják mindenkire, a barátnőm... aztán pár hét és mégsem az. nekem van ilyen barátom, de mint férfi nem érdekel, szóval mégsem vagyok belé szerelmes.
a szerelemnél azért előbb utább testi vonzalom is jelentkezik,minimum arra vágysz, hoyg átöleljen, hogy nézzen hosszan a szemedbe és megérintse az arcodat, és akkor nem akarsz bezsélgetni, csak élvezni a percet és azt, hoyg az a perc jóóó sokáig tartson
kivéve a plátói szerelmet, de mire azt megérhetjük már tudjuk milyen a szerelem, szóval szerintem az nem tizenévesen jön. ( általában)
Köszönöm a válaszokat, hmm mindenki másképp látja :S
(az én esetemben beszélgetünk olyan dolgokról is amikről mással nem, és olyanokról is amik már nem a barátságra utalnak, és én vágyom az ölelésére (remélem ő is az enyémre))
:D amúgy fiú vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!