Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk általában miért nem vágynak komoly kapcsolatra?
Tetszik egy fiú, én is neki, de nem akar komoly kapcsolatot!
Az érdekelni, a fiúk miért nem vágynak komoly kapcsolatra, és miért alakul ki bennük ez, kifejtené nekem valaki?
17 lány vagyok, a fiú 22.
És mi a teendő ilyen esetben, én egy picit zaklatom, mert bízom benne hátha idő kell neki? Help...:/
Ne általánosíts.
Egyébként meg keress mást.
Nagy nagy butaság a kérdésed. Ő, személy szerint ezek szerint nem akar. Nagyon sok nő is van ezzel így. Ne skatulyázz, mert bizonyos embereket megsértesz, másokat pedig félreismersz. Itt peched van, majd legközelebb. Egyébként, ha nem szeretett beléd, nincs értelme zaklatni, legyen már annyi női büszkeséged, hogy nem futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel.
22/N
De most azokra gondolok, akik nem vágynak rá, hogy miért,,miért nem ez érdekelne. Úgy általánosítva, akik ilyen fiúk.
Mert tetszek neki meg minden, és ez sajnos a helyzet...
22 évesen még jó hogy nem akarok komolyat egy 17 éves gyerekkel.
Azon a 16 évesen aki szerint komolytalanok vagyunk mert nem álllunk le vele,jót mosolyogtam :)
22/F
Mi nem egyértelmű?
Bejössz neki de mást is farkalgatna
nincs kedve/ideje/energiája egy kapcsolathoz.
Van az úgy.
azért mert ez az Y generáció.. itt már nem megy más mint a haverok a buli a pia meg a drog. Ja meg a csajok.. alkalmi kapcsolatra.. A baj az hogy kapnak is csajokat alkalmi kapcsolatra. Vagy mert megbolondítják őket a felpumpált izmokkal vagy a csajok sem vágynak többre(ezt mond meg te hogy mért lehet)
Ha esetleg van arra esély hogy a kiszemelted nem ebbe a rétegbe tartozik akkor azért mondhatta mert nem jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!