Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszik fel a telefonjukat soha a pasik? Vagy csak az enyém ilyen?
Már tényleg felmerült bennem jópárszor h megcsal.El tudom képzelni ahogy én itthon ülök és próbálom felhívni ő meg ott csinálja vmi *-al...Miért nem veszik fel?Vagy fiúk, miért nem veszitek fel amikor nem veszitek fel?Mert elég hülye kifogásnak tartom h a téliszünetben rezgőn van a telefon és "épp a másik szobában voltam"...Na de órákon át?
16/L
ne higyj már rögtön egy negatív lehetőségnek.. beszéld meg vele.
komolyan mondom, velem állandóan az van hogy rezgőn marad a telefonom, mert suliban is úgy van, ezért sosem hangositom fel itthonra, csak ha eszembe jut. rengetegszer van hogy hívnak és nem veszem fel mert nem veszem észre.. amikor gépezek sokszor a szobámban van a telóm(külön helyiség) és volt már csomószor olyan hogy hívott az akkori barátom vagy 6x,küldött üzit és nemvettem észre.. van ez így. barátnőim se szoktak tul gyakran elérni az előbb említett probléma miatt.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!