Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem veszik fel a telefon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszik fel a telefonjukat soha a pasik? Vagy csak az enyém ilyen?

Figyelt kérdés

Már tényleg felmerült bennem jópárszor h megcsal.El tudom képzelni ahogy én itthon ülök és próbálom felhívni ő meg ott csinálja vmi *-al...Miért nem veszik fel?Vagy fiúk, miért nem veszitek fel amikor nem veszitek fel?Mert elég hülye kifogásnak tartom h a téliszünetben rezgőn van a telefon és "épp a másik szobában voltam"...Na de órákon át?

16/L

2009. dec. 26. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen ember a barátod, de én például tegnap az őrületbe kergettem a barátom, mert igen, téli szünetben rezgőn felejtettem a telómat, és ahogy ültem a babzsákomban, az valahogy elnyomta a telóm rezgését, és nem vettem észre, hogy hívott. Három és fél órával később vettem észre, totál kiakadt. Lehet, hogy ő is csak olyan kis szerencsétlen, mint én:D Ez nem feltétlenül jel arra, hogy megcsal, szerintem...:)

17/L

2009. dec. 26. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:

21/F

Nálam említett események előfordulnak. Velem is előfordult h egy teljes nap nem vettem észre h halálra keresnek. Volt olyan is mikor a telefonom egyszerűen nem jelezte, 1 személytől a hívást/sms-t.

Persze vannak olyanok is akik nem veszik fel, h miért, azt nem tudom, talán "nincs hangulatuk hozzá". Én ugyanezt a lányoknál tapasztaltam, fiatalabb koromban, h nem volt kedvük felvenni a telefont, aztán máskor meg mindenféle kifogással jöttek.

Gooombaaa

2009. dec. 26. 23:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi.De ez neki rendszeres:S
2009. dec. 26. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Talán nem kéne folyton hívogatni, hagyhatnál neki szabad teret.. elképzelem,hogy már rohadtul unja,hogy hívogatod és még el is számoltatod..

23L

2009. dec. 26. 23:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem hívogatom folyton.Csak ha mondanom kell vmi fontosat.Pl. azt h mikor érek rá másnap vagy ha történt vmi fontos velem.
2009. dec. 26. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban fogalmam sincs ,hogy merre van a telefonom. Itt van valahol a házban valószínűleg itt előttem az asztalon, ellenben sosem köt le. Ha valaki valami nagyon fontosat akar elér valahogy, ha nem az akkor ne zaklasson. Általában nem veszem észre ha hívnak, rendesen hangos üzemmódban van...

18/f

2009. dec. 26. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:

18/F

Tudod velem ez megesett, a barátnőm kb negyedóránként felhívott és legalább 20 percet beszélgetnem KELLETT vele! A végén már majdnem szakítottam vele,mert megfojtott a szeretetével! 3 éve vagyunk együtt! Üljetek le és beszéljétek meg mert megfogja unni, hogy állandóan hívogatod ha 2 óránként 1x az is SOK! Neki is van magánélete! Nekünk sikerült megoldani! 1 fix időpont amikor fél órát egymásra szánunk telefonon is!

2009. dec. 26. 23:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Na jó de én azért nem 4ed óránként hívogatom.És azért rákérdeztem h unja-e vagy zavarja-e és azt mondta nem.Persze lehet csak nem akar megbántani...:(Mi szoktunk 1ster napközben beszélni meg este egy kb 20-30 perceset...
2009. dec. 27. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:
a pasik ilyenek, ilyen kis hanyagok. nem tudnak figyelni olyan dolgokra, ami a csajoknak fontos lenne. az én pasim eddig még szerencsére mindig felvette, talán csak párszor nem, amikor aludt. azért nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. ezt a baratoddal kell megbeszélned, h ez neked rosszulesik.
2009. dec. 27. 01:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!!

Sajnálom, biztosra veheted, hogy megcsal, vagy legalábbis valami nincs rendjén.... Többszörös tapasztalat.

2009. dec. 27. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!