Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha a barátnőtök feltehetően lelki okból csúnyán elhízna? (tovább lent)
Mozogtam eleget, kevesebbet ettem, mint azelőtt (semmi édesség, semmi gyorskaja), viszont nagyon sok mindenen mentem keresztül, így kb 3-4 hónap alatt közel 20kg-t híztam.
Ruhában nem annyira látni (van pár holmim, ami nem jön fel, és pár, ami feszül), de én nagyon érzem. Nem merek a párom előtt még átöltözni se.
Az arcomon a hízást ugyan nem látni, de a stressz azt is megviselte. Tönkrement a bőröm (pattanásos, sebes arc, karikás, beesett szemek, fáradt tekintet).
Azzal kezdem a reggelt, hogy sminkelek, mert megijedek, ha tükörbe kell nézni. Elkezdtem növeszteni és ápolni a hajamat, legalább az legyen szép.
Odafigyelek arra, mit eszek (nagyon keveset eszek, a nagy része annak is zöldség/gyümölcs), mégis egyre csak jönnek és jönnek a kilók.
A páromnak is feltűnt, hogy egyre inkább hasonlítok retardált kék bálnára, mint arra a nőre, akibe beleszeretett, de állítja, még mindig szépnek tart.
Mihez kezdjek, hogy legalább ugyanolyan vékony legyek, mint voltam, és lelkileg is megoldódjon minden?
Keress fel egy, pszichiátert vagy egy pszichológust.
Barátod, meg ha igazán szeret, akkor akár hogy is nézel ki kitart melletted a nehéz pillanatokban is. :)
Mik azok a lelki okok? Amit te most csinálsz, az csak tüneti megoldás... Hosszú távon nem tesz jót ha rossz lelki állapotban vagy. Cukorbetegséget, szív és érrendszeri betegségeket és még tucatnyi más problémát okozhat... Akkor már nem a karikás szem lesz a legnagyobb gondod.
Valaki már írta előttem de én is írom, hogy menj pszichológushoz első körben, aztán ha kell, pszichiáterhez. Különben csak rosszabb lesz. A probléma gyökerét kell megfogni.
Köszi mindenkinek!
Sehol sem írtam, hogy nem vette észre. Pont hogy feltűnt neki, csak nem bánt érte. Egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!