Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire szoktatok gondolni, mikor a barátnőtök csacsog?
Jó nagy f***szfej vagy...
Lehet, hogy hülyeséget mond, de akkor is illene figyelni rá. Egy cseppnyi tisztelet sincs benned a párod iránt?
Remélem fejben ő is leszarja a te mondandódat.
http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM
Erről ez a véleményem... :-)
Tulajdonképpen én is szeretem hasznosan tölteni az időmet... :-)
...és itt nem arról van szó, hogy nem érdekel a másik, csak van jobb dolgom is... :-)
kérdező, soviniszta vagy, viszont jó a szöveged.
mikor valamelyik barátnőm csacsog, akkor attól függően, hol vagyunk, én is csinálok még valami mást is. gyönyörködöm a tájban vagy takarítok.
N
Én azt hittem, hogy egy párkapcsolatban kíváncsiak vagyunk a másikra, és a gondolataira. Talán egy párkapcsolatban csak fontos dolgokról kell beszélni? Ha csak fontos dolgokról beszélnénk egymással, szerintem még mindig kőkorszakban élnénk.
De ha neked ez szóf*sást jelent, mikor van időd végiggondolni a tennivalóid.. Hát gratulálok.
Nem hiszem, h a kerdes veresen komoly.
A video nagyon jo, koszi!
Oriasi az a fazon. :)
En is szoktam "csacsogni", sosem vettem eszre, h ne figyelnenek ram. Ugyes. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!