Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradjak egy kamu kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak egy kamu kapcsolatban, vagy szálljak ki, és legyek egyedül?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 10:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8-as, van benne valami.
2014. máj. 7. 11:00
 12/15 Költőnő? ***** válasza:
Nem gondolnám, h a gyermekednek jót tesz h kamu veszi körül. Megérzik az ilyesmit és nagyon de nagyon össze tudja őket zavarni anélkül h tudnának róla.
2014. máj. 7. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egy perc alatt ki tudok szállni, ha adódik egy lehetőség"

itt van a kutya elásva. nem azért kell kilépni egy kapcsolatból, mert van más. kapcsolatfüggő vagy, szóval te sosem fogsz őszintén a partnered szemébe nézni, és megmondani, hogy figyi, nem megy, zárjuk le. rettegsz attól, hogy egyedül leszel, félsz a magánytól, hogy nincs melletted senki. így inkább egy kretén majommal is kapcsolatban maradsz, csak ne legyél egyedül, közben persze erkölcsös módon keresed a következőt. nem fogsz te sosem kilépni.

2014. máj. 7. 11:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele igazából. Én megtettem, de nem veszi komolyan, mert még szeretem. Bízni viszont már soha nem fogok benne. Talán kapcsolatfüggő vagyok, de azzal sem jutnék semmire, ha kilépek. Ugyanúgy hetente jönne, ennyi. Ez van most is. Tányércsapkodós sírós pofozkodós jelenetet meg nem szeretnék rendezni, elég volt egyszer. Jobb a gyereknek is, ha nem öljük egymást. A kényelem a fő szempont itt, nem az érzelem. Van kivel lenni, van kit várni, van mit csinálni. Lehetnének elveim, hogy ha dobtam, hozzám nem érhet mégegyszer, de hiába, mikor ránézek, mikor rámnéz, mikor hozzámér megadom magam. És ezt tudja, kihasználja.
2014. máj. 7. 12:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Most is írta, hogy hiányzom neki, de nem tudom hova tenni.
2014. máj. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!