Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már ilyennel? :S
Figyelt kérdés
ti találkoztatok már olyannal,vagy hallottatok már olyanról,hogy kapcsolatfüggő?2009. dec. 26. 21:29
2/7 anonim válasza:
igen de ez akkora egy baromság sztem....
3/7 A kérdező kommentje:
dee ha találkoztatok vele akkor mért baromság?
vagy nálatok miben nyilvánult meg? vagy mit cinsáltatok ellene?
2009. dec. 26. 21:31
5/7 anonim válasza:
nem tudom pontosan a "kapcsolatfüggő" jelentését, de nálam az van, hogy nem bírok egyedül lenni...nem bírom, hogy senki nem ölel meg, senki nem vigyáz rám, senkire nem támaszkodhatok(tudom vannak szülök, barátok stb, de az más nekem)senki nem mondja esténként és reggelente,hogy "szeretlek",hogy nem megyek a páromhoz...stb még sorolhatnám. szerintem erre gondoltál :)
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, mielőtt bárki rosszra gondolna, nem vagyok ribanc, 26 éves vagyok és soha nem volt futó kapcsolatom, csakis hosszú akár évekig tartók...és igénylem a valakihez-valahová való tartozást.
7/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, tartozni akarok vkihez, és ezért előfordul, hogy megfojtok vkit a szeretetemmel, és emiatt esem pofra. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!