Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 34 éves nő és 22 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő és 22 éves férfi (vagy fiú, ahogy tetszik), működhet hosszútávon ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nyolc hónapja tart a kapcsolatunk és nagyon jól érezzük magunk benne. Komoly a dolog, mert már fel is vállaltuk. Az elején nyilván nekünk is furcsa volt, de hamar elfogadtuk magunk. A családomnak nem tetszik a kapcsolatom, de nem tudnak normális érvet felhozni ellenünk. Az anyám lehetne szöveg pl. messze nem helytálló. A másik az, hogy lehet, hogy ő lassan gyereket szeretne. Nos, nem lehet, hanem biztos, beszéltünk már róla. Jövőre elvégzem az egyetemet, ez biztos, mert jól megy. Utána találhatok munkát, de ha nem menne, akár én is otthon maradhatok a gyerekünkkel. Azt is mondják, hogy csak szórakozik velem és kihasznál. Nem gondolom, hogy bármi van bennem, amit ki tudna használni. Nem csak a testiségről szól a kapcsolatuk, rengeteg közös témánk van, rendszeresen járunk színházba, közösen sportolunk. Szóval egyetlen gondunk van, a külvilág úgymond megvetése, de az elég zavaró.
2014. máj. 7. 07:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából azóta meglett a diploma, el is tudtam helyezkedni és már az ötödik hónapban járunk a babával, szóval minden rendben.
2015. jún. 1. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, minden tekintetben! :)) Nem is figyeltem, hogy tavalyi a kérdés, de örülök, hogy írtam. :)
2015. jún. 1. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Most mi a helyzet veletek?
2017. márc. 31. 03:38
 14/14 anonim ***** válasza:

De kár, hogy már nem látja a kérdező... Olyan kíváncsi vagyok, hogy mi lehet velük.

:(

2022. okt. 15. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!