Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelezzek neki valahogy? :' ( (hosszú lesz de kérlek. )

Figyelt kérdés
Hétfőn elutaztam a barátomhoz(6 óra oda és 6 óra vissza),szerdán jöttem haza.3 hete jártunk de majdnem 3 hónapot udvarolt nekem előtte.Nagyjából rendben voltak a dolgok,az ottlétem előtt és alatt is jól megvoltunk.Azután,mikor hazajöttem és feljöttem msn-re,rámírt,hogy semmilyen ragaszkodást nem érzett a részemről,és hogy kb méteres távolságot tartottam tőle, ezért hagyjuk a kapcsolatot.De én ezt nem értem hiszen amióta csak elkezdett nekem udvarolni, minden egyes nap beszéltünk msn-en,vagy ha ott nem tudtunk akkor felhívott vagy sms-t írt,hétvégenként pedig találkoztunk.Nem szoktam nagyon kimutatni az érzéseimet de ő ezt eddig is tudta és azt mondta hogy megért...akkor most mi történhetett?:'( Már az udvarlásnál is feladhatta volna,kereshetett volna valaki könnyebbet...Én nagyon megszerettem őt most is sírva írok...Szerintetek írjak neki egy sms-t vagy valamit pl hogy "tudom hogy vége vagyhogy tudom hogy nem ez a valódi indok de akkoris hiányzol.."?Vagy hagyjam?Annyira hiányzik hogy kb megrepedek :S
2009. dec. 26. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hagyj békét neki, távol van tőled. Majd találsz mást. Boldog szülinapot kívánok:D
2009. dec. 28. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Boldog születésnapot, és kellemes szilveszter, formaság miatt leírtam, tudom nem lessz az, sajnálom. Hát nézd ettől nincs amit várni, nem könnyű de én kizárnám telyesen ilyen után az életemből. Azt nem értem miért kell msn- en az ilyesmit. H férfi akkor legyen annyi benne, hogy személyesen mondja el...

Mai fiatalok....

2009. dec. 29. 06:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ez forditva is elöfordul,hogy a lány csinálja ezt és a fiú ugyanezt érzi,szerinted akkor mi nem vagyunk magunk alatt?
2009. dec. 29. 10:20
 14/14 A kérdező kommentje:
10:20-as, te most mi a fenéről beszélsz?
2009. dec. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!