Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne, de nem megy! Hogyan lehetne mégis?
Akárhányszor látom, együtt vagyunk, mindig minden olyan tökéletes, és hiába, hogy elhatározom, na, most vége lesz, egyszerűen nem tudom megtenni. Semmi okot nem adott rá, szeret, hűséges, őszinte, de... Azért is nehéz végleg megválni tőle, mert nagyon szeretem, és egyelőre még nem tudom, hogy csak emberileg, vagy szerelemből is. De már nem érzem magam igazán jól a kapcsolatunkban, sokszor az agyamra megy, kiakaszt, lefáraszt, lassan már a szexre is kifogásokat keresek, így szerintem nincs értelme, főleg huszonéveink elején, nem szeretném erőltetni. De véget vetni se tudok neki. Nem akarom megbántani, és nyilván én se dalolászva sétálnék ki a helyzetből. Szeretem, hozzászoktam, ragaszkodom hozzá.
Hogyan vehetnék erőt magamon? Nem akarok tőle megválni, mert jó vele, csak... Bizonytalan vagyok, és egyre erősebb bennem az érzés, hogy mégsem egymásnak lettünk teremtve, mint azt hittük korábban. Még ha konkrétan tudnám, hogy nem, nem szeretem, vagy ha bármi okom lenne rá, de nincs semmi ilyesmi! Akarok vele lenni... És mégis...
Nem vagyok normális, tudom, de ha egyszer azt érzem, hogy ennek nincs jövője...?
Kérlek, segítsetek! Hogy lehetne ÍGY szakítani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
21/l, másfél éve kapcsolatban 22/f-el.
Kell egy kis idő. Próbáljátok ki, hogy 1 hétig nem nagyon találkoztok és egy nap csak 2x max. 10 percet beszélhettek, de az utolsó 3 napban egyáltalán nem beszélhettek!
Közben gondold át a dolgokat és utána beszéljétek meg kire milyen hatással volt.
Ez után pedig ha úgy érzed, hozd fel neki a témát mindenképpen. Tudnia kell erről ha nem változik semmi, csak úgy szó nélkül azért ne hagyd ott, esélyt mindenképpen adj neki, főleg ha szereted :) Ennyit talán megérdemeltek. Egy apró kis bukkanó mindig lehet az élet rögös útján :))
másfél év után én sem szeretnék írásban szakítani azért. jobban tisztelem ennél. valójában nekem azonban nem a módszerrel van bajom, mert szóban is ugyanolyan fájó, mint írásban, szóval ez mindegy, de nekem az nem megy, hogy egyáltalán rávegyem magam a dologra.
de nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Először próbálj meg a problémáidról beszélni vele, mielőtt szakítanál. Nem fair, hogy ő azt hiszi minden rendben, és egyszer csak előállsz azzal, hogy szakítasz vele. Nem fogja érteni és jogosan... Mondd el neki, hogy az utóbbi időben nem érzed már olyan jól magad a kapcsolatban, mondd el mivel akaszt ki, stb. Esetleg próbáljatok meg kicsit kevesebbet találkozni, mondjuk csak hétvégente, hogy jobban "hiányozzatok egymásnak". Újítsatok, mondd el a vágyaid stb.
Ha pl. 1-2 hónap alatt sem érzel másként, akkor szakíts vele.
Egy kapcsolatban vannak hullámhegyek-völgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!