Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám az iránta érzett haragomat elfelejteni, vagy legalábbis enyhíteni?
Figyelt kérdés
Itt egy korábbi kérdésemből kiderült, h még nem vagyok túl az exemen, haragszom rá, holott én szakítottam vele. Szeretnék végre túllenni rajta. Hogy tegyem?2009. dec. 26. 16:44
1/11 anonim válasza:
felejtsd el , ne gondolj rá, menj buliba , barátaiddal menj kirándulni stbstb
2/11 anonim válasza:
Egy gyors kérdés: miért haragszol? Nem muszáj konkrétumot, csak írd körül.
3/11 A kérdező kommentje:
mert rengetegszer megbántott, és ez azóta is bennem van
2009. dec. 26. 16:53
4/11 anonim válasza:
A megbántás milyen jellegű? Sértegetés? Megalázás? Gonoszkodás? Vagy egyszerűen színtiszta szemétség?
5/11 A kérdező kommentje:
volt benne hazugság, megbántás, szemétség. nem sértegett, csak a cselekedetei miatt haragszom. amiket és ahogyan tett.
2009. dec. 26. 16:59
6/11 anonim válasza:
Beszélgettek néha? Mert lehet az lenne a legegészségesebb, ha beszélgetnétek, normális hangnemben. Kért bocsánatot?
7/11 A kérdező kommentje:
igen, szoktunk beszélni. Persze, h bocsánatot kért, de én már addigra kiszerettem belőle. De amikor beszélünk, akkor is csak arra tudok gondolni amit velem tett, és szörnyen idegesít minden mondata.
2009. dec. 26. 17:03
8/11 anonim válasza:
Hallod, remélem nem Te vagy a volt barátnőm. :D Ugye nem 14 éves vagy?
9/11 anonim válasza:
Ha nem látod többet azt, aki megbántott, akkor idővel szépen elmúlik a harag.
10/11 A kérdező kommentje:
nem, én 18 vagyok.
sajna a nem találkozás nem megoldható, mert egy helyen tanulunk.
2009. dec. 26. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!