Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ujra egyut leszunk?
Sziasztok.
Mar irtam ki egy kerdest hogy lehet szakitani fogunk a parommal a veszekedesek miatt.
Mondtam neki hogy mindent beszeljunk at.
Nem akarta...
Egyik nap eloal egy olyan szoveggel hogy 1 het szunet.
Meglatja,hogy jobb velem vagy nelkulem.
Most vagyunk a masodik napon a szunetnek es beszeltem vele msn-en.
Megkerdeztem hogy edig milyen volt.Azt mondta picivel jobb hogy nincs senkije.Es ha ilyen lesz a szunet vegeig akkor nem folytatjuk...
Persze en miota megkezdtuk a szunetet csak sirok. Ugy volt hogy keveset sirtam mikor megmondta hogy szunet...
Aztan en persze mindig ejjel is netezek es sirtam ejjel is...
Utana masodik nap gondoltam elmegyek kikapcsolodni a lanyokkal.
El is mentunk de csak 1 orat birtam maradni mert nem voltam jol....hianyzik....
Kerdeztek a lanyok mi a bajom...nem tudtak...sajnaltak.
En a mindig vidam energikus lany logatom az orrom ..:(
Nekik is feltunt...
Mikor mar nem birtam tarsasagban maradni hazamentem. Attol fogva orakat sirtam....
Eszrevettem ha sokat sirok...faj a gyomrom..ez mitol van??
Jah es szerintetek most hogy lesz kibekulunk vagy sem?:S
Szerintem nem....
Van egy ilyen erzesem...
Elore koszi a valaszokat..
Jah es el lehet olvasni a kerdesem...szinten a parkapcsolatoknal es ugy szol hogy "Lehet szakitani fogunk.mit tegyek?"
Hat amiket leirtal azokbol azt vettem ki, hogy jol meg van a pasid nekluled. Szerintem ne sirj, semmi ertelme! Lehet ha kibekultok 1-2het es ujra szakitani fogtok!
Menny szorakozz es ne buslakodj!
Elotted meg az egesz elet!
Sok szerencset!
Szia! Én is ezt látom ebből a sztoriból, hogy több sebből vérzik. Meg eleve, nekem ez a duma, hogy egy hét szünet ... hát nem tudom. Ha nekem egy pasi ezt mondaná, akkor azt mondom, hogy storno, fogja a kis cumókáját és pakoljon arrébb, nem szünetelünk egy hetet, de még egy percet sem. Legyen több önbecsülésed, és elhiszem, hogy nincs kedved szórakozni, de vegyél erőt magadon, és majd egyre jobb lesz. Főleg szombat esti szórakozásokat iktass be, tapasztalatom szerint, akkor a legnehezebb elviselni ezt a helyzetet, a hétköznapok, még a nappalok elmennek valahogy, de a péntek-szombat éjszaka.. áhh ott inkább legyél társaságban.. Hidd el egyre jobban leszel, ha a pasid esetleg békülni akar, hajtsd el a retekbe!!!!
Sok puszi, legyél erős.!!
Nyilván nem szeret téged.Nem kell sírni.Egyszer egy barátnőmmel is hasonló dolog történt ő is mindig sírt.Azt mondtam neki hogy "Egy pasi sem érdemli meg hogy könnyeket hullajtsunk értük" amikor ezt mondtam neki ugy éreztem valamivel kezdett lenyugodni és akkor már a sírást is abbahagyta.Elvittem fagyizni meg a szabadságtérre kiültük hogy szemléljük a jó pasikat.Alig fél óra múlva már mosolyogva mondta nekem hogy gazam van.Kár volt összejönnie azzal a hülyével.
Nekem is most volt egy bánatom pasival kapcsolatban.Tegnap bevallotta telefonon hogy megcsalt és hogy ne haragudjak rá :( Hát én egyből levágtam a telefont és elkezdtem sírni.kb.10-15 percel később eszembejutott az a mondat amit még régen mondtam egy jó barátnőmnek amikor sírt egy pasi miatt "Egy pasi sem érdemli meg hogy könnyeket hullajtsunk értük" nem sírtam utána.Visszafojtottam a sírásomat,elmetem a barátaimmal egy kicsit szórakozni csak most megint nagyon rossz mert állandóan irogat nekem üzeneteket ugyhogy most nehezebben fog menni hogy kimondjam neki hogy vége!
az előző válaszoló helyében: én adnék egy utolsó esélyt, biztos megbánta és én becüslöm h be is vallotta. nem akart téged szándékosan bántani!biztos hogy szeret.
a kérdezőnek: Szerintem ne mondd neki, hogy akkor végleg vége! várj rá egy picit hiszen szereted! nekünk is volt ilyen a párommal, hogy nem tudtuk mit akarunk igy egy kis szünet volt, utána még jobb lett a kapcsolatunk. ha tényleg szeret téged akkor vissza fog menni, ezt hidd el. én max 2 hetet adnék neki... Nem biztos hogy szeret, ez a baj, de akkor meg utána már fölösleges rágódnod ezen, akkor felejtsd el , és LÉGY BOLDOG NÉLKÜLE!
Nagyon koszonom es tudom hogy szeret.Utolso elotti valaszolonak:sajnalom ami tortent.Kitartast!
Nem tudom velem mi lesz,az a baj hogy szunet van de rendesen beszelunk msn-en olyan mintha szunet sem lenne.Na jo majd megierom kommentbe mi lett.Koszi mindenkinek a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!