Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mit szólnátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Creampie kérdése:

Lányok mit szólnátok a pasitok így viselkedne?

Figyelt kérdés
Itthon becéz, bújik, figyelmes, nagyon kedvesen viselkedik. Viszont, ha valami társaságba kerülünk, vagy bárhova megyünk, az egész viselkedése megváltozik. Mások előtt pl nem mondja, hogy „szívem”, hanem a keresztnevemen szólít, nem ad egy arcra puszit sem, semmi kedveskedés, sokszor úgy érzem magam, hogy minek is vagyok én ott?! Mintha kolonc lennék a nyakán, egy utánfutó. Olyankor mindig megváltozik az egész testbeszéde is. Túl szívélyes lesz más nőkkel, a viselkedése ilyen csajozós, flörtölős lesz, egyből a középpontba akarja tenni magát. Ez nem bebeszélés, vagy túlzott féltékenység, ez tény, látom és érzékelem ahogy viselkedik. Simán kimegy másik nővel kettesbe cigizgetni, úgy bánik a nőkkel, mintha ezer éves ismerősei lennének még azok is, akikkel ott találkozott először. Ha szóvá teszem, én vagyok a hülye. Máskor meg ha otthon vagyunk, valamin összekapunk, és beközlöm, hogy pakolok és megyek haza, akkor úgy sír, mint egy óvodás, hogy ő mennyire szeret engem. Szeretem, de úgyérzem sokszor nem bánik velem úgy ahogy kéne. Nem azt mondom, hogy nyalakodjon velem nonstop mások előtt, de bunkó se legyen, hogy más nők körül legyeskedik engem meg le se sz@r. Nem vagyok ronda, hogy szégyellni kelljen, szóval nem tudom miért ilyen. Vagyis de, tudom. Ilyen a természete, amit valószínűleg nem fogok tudni megváltoztatni, nem is akarom. Csak félek, hogy egyszer majd meg is csal. Olyan is volt már, hogy az orrom előtt flörtölt egy kajáldában a kiszolgáló csajjal. Annyira megalázó volt, úgy éreztem magam, hogy vagy ott helybe elsírom magam, vagy beleverem a fejét az üvegpultba, ami előtt álltunk :( Mi a teendő ezzel? Még én érzem magam sz@rul néha, hogyha szólni merek ilyesmiért. Hogy visszaadjam és ugyanazt csináljam én is mint ő, az nálam nem pálya. Nincs kedvem meccsezni, meg bosszút állni rajta. Szerintem az hülyeség és fölösleges. No?
2014. máj. 5. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég érdekes a nick neved! :-D
2014. máj. 5. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd el, komolyan

Persze nem kell egymást nyalni-falni mások előtt, mi sem szoktuk.

De az alap ,hogy ne alázzon meg azzal ,hogy másokkal flörtöl előtted??????

Legyen benned büszkeség

29/N

2014. máj. 5. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
ugye? :) De a kérdés nem ez volt :D :D
 4/5 anonim ***** válasza:

Sokat nem tudsz tenni vannak ilyen férfiak, tuti simán megcsal vagy vállalod, hogy ő ilyen vagy lépj tovább...

Vagy üljetek le és beszéljétek meg, bár nem hinném, hogy meg is fogadja a dolgokat...

5/5 anonim válasza:
Szakíts vele! Engedd el, ha szeret úgyis visszajön érted! :)
2014. máj. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!