Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző igényességi szint mint probléma?
Párom és én nagyon különbözünk igényességben. Ő nagyon puritán, olcsón old meg mindent, én meg igényesen, tisztán, akár drágán is. Hosszútávúnak szánjuk kapcsolatunkat, de még az elején vagyunk.
Hogyan lehet összehangolni két eltérű igényszint embert?
Hasonló tapasztalatok?
Nyilván anyagiak is vannak ebben, ő mindig is kis pénzből oldott meg mindent, én jobb anyagi körülmények közül jövök. De nemcsak ez a baj, hanem az igény... Nekem fontos, hogy én magam és a környezetem is szép, tiszta, igényes és ízléses legyen.. Nála ez nem szempont.
Nem szeretnék lepusztulni idővel, szeretném tartani a szintemet sőt fejlődni. De ha lefelé húznak, lebeszélnek, nagyon nehéz...
Nála ez nem szempont.
Nem szempont, vagy nincs keret?
Nem is szempont. Nem fontos az étel minősége, csak az olcsósága. Nem fontos a higiénia sem annyira. Nem fontos, hogy műanyaggal laminált a bútor vagy igazi fa.
Nekem viszont fontos.
Mondom, nagyon szeretjük egymást, de ezt nehéznek találom. Azért kérdem, van-e hasonló tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!