Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többszöri újrakezdés után sem működik igazán a kapcsolat, akkor érdemesebb hagyni?
Figyelt kérdés
Tavaly novemberben összejöttem egy sráccal..minden hónapban (nem túlzok) szakítotunk,kis apróságok miatt,mert nem működött.De végül minidg kibékültünk.Most itt a nyár,már 3 hónapja nem vagyunk együtt.De most még egyszer megakarjuk próbálni!Én 15 ő 17éves.Van értelme?Mert nem akarok még 1x úgy járni,hogy összejövünk,mki úgy tudja hogy együtt vagyunk erre pár hét és megint szakítunk.Jobban mondva én szakítok mindig,mert szinte minden apróságon összeveszünk.Szeretjük egymást egyébként.Csak én,mindenre olyan hamar felkapom a vizet,ez miért van?hogyan tudnék változtatni?De csak nála,mert egyébként tök nyugodt ember vagyok,de ha róla van szó mindig "idegbeeggé" válok:S:(pedig nem akarok!Normális kapcsolatot szeretnék VELE.2008. júl. 27. 23:33
1/8 A kérdező kommentje:
"idegbeteggé"*
2008. júl. 27. 23:34
2/8 anonim válasza:
Azt csak te tudod, hogy miért leszel ideges. De érdekes, hogy egyébként nem vagy az. Ha annyira szereted, akkor ne vessz össze vele minden hülyeségen. Ha meg nem megy, akkor nincs értelme erőltetni. Talán az jelent valamit, hogy az állandó hisztid ellenére megpróbálta veled többször is. :)
3/8 anonim válasza:
Ha változtatsz, akkor menni og, mert csak rajtad múlik. Ha ő mindig újra össze akar veled jönni, akkor az azt jelenti, hogy sokat érez irántad. De te tudod, hogy min és hogyan kell és tudsz változtatni. Azt mi nem mondhatjuk meg.
4/8 anonim válasza:
Próbálj meg elgondolkodni,hogy nálad mi váltja azt ki,hogy ideges leszel mellette.Mi okozza vagy mitől lehet.Ha egyébként nem vagy olyan,akkor gondolkozz el ezeken.Ha rájössz mi az vagy mik azok a dolgok,amik kiváltják ezt nálad,akkor tudsz rajta változtatni is,akkor lehet ebből normális kapcsolat.Biztosan szeret téged ez a fiú,annyit meg megér ez,hogy ezeket átgondold...
5/8 anonim válasza:
szerintem természetes, hogy egy párkapcsolat néha kihozza a rosszabbik énünket. de ne húzd fel magad a legapróbb dolgokon! próbáljátok kerülni a veszekedéseket. ha már elkerülhetetlen, akkor meg ne bántsd meg őt akaratlanul, ha dühös vagy, inkább számolj el magadban 5-ig, minthogy előtte valami olyat mondj, amiből aztán szakítás lehet. ha tényleg szeretitek egymást, hosszú-hosszú ideig együtt lehettek.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon nem bízik bennem,és ha feltesz egy kérdést,nagyon felidegesít,hogy ilyet kérdez...féltékny egyszóval,erre én nagyon bepöccenek,és néha tényleg úgy viselkedem,amit nem érdemel meg.Nagyon szeret,ezt tudom.:)De az gáz,ha tudom,hogy ő jobban szeret?
2008. júl. 28. 00:11
7/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy ez nem néha,hanem mindig:(minden nap szinte.
2008. júl. 28. 00:13
8/8 anonim válasza:
szia:) hasonlo helyzetben vagyok...annyi kulonbseggel, hogy idosebb vagyok nalad (3 evvel)...majdnem egy eve vagyok a parommal, szokasosak voltak nalunk a honaponta egyszeri veszekedesek...ahogy telt az ido mar hetente, mostanaban meg naponta...osszeveszunk de mar mar annyira h otthagyom s hazamegyek stb...persze fel nap sem telik el megbeszeljuk...majd ujrakezdjuk a veszekedest, es mindenfele hulyesegen, sokszor azt hiszem, a baratom nem 19 eves lesz hanem 4...szoval durva:P viszont egyiknap odaalltam ele es azt mondtam ha ez igy folytatodik akkor O menjen jobbra es en megyek balra, KALAP S KILINCS...es otthagytam, kesobb nem vettem fel a telefont mikor hivott, csak egy fel nap utan...azt mondta mig nem voltam vele megfogadta h ez utan mar semmi nem szamit neki, csak megolelhessen. ugy veszem eszre rendezodnek a dolgaink:) remelem tanulsagos az en tortenetem, szerintem batran allj ki a baratod ele es mondd el hanyadan allsz. sok sikert:) UDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!