Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat. Mennyire működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Mennyire működhet?

Figyelt kérdés
Jövő évtől leszünk egyetemisták a barátommal, csakhogy ő Szegeden, én Pesten fogok tanulni. Valszeg nem fogunk tudni csak kb 2 hetente találkozni.. Szerintetek működhet így egy kapcsolat? (másfél éve vagyunk együtt) Félek, hogy nagyon kiesünk egymás életéből, és a napi pár perc msnen / telefonon kívül nem fogunk érintkezni.. :((
2009. dec. 26. 15:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15:56 vagyok, teljesen komoly:) Örülök, ha segíthettem:)
2009. dec. 26. 23:45
 22/23 A kérdező kommentje:
hu hát köszönöm mindenkinek, és gratulálok nektek, hogy ilyen erősek vagytok, hogy bírjátok a távolságot! remélem akkor nekünk is működik majd, bár ahogy nemtommár melyikőtök mondta, átállni nehéz lesz (jelenleg osztálytársak vagyunk, szal... azér értitek xD)
2009. dec. 27. 09:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem mindkttőtökön mulik, velem is ez volt, én pestr költöztem anyumhoz, ő itt maradt vidéken. csaknme 400km volt a távolság, sőt volt, hogy 4 hónapig nme tudtunk találkozni!! viszont szerintem Pest és Szeged nme lehet távolság.. Nemtudom mennyire vagy jártas pesten, de gyakran mennek buszok vonatok.. Kecskemétre jártam suliba, pesten laktunk és mindig olyan usszal jártam a koliba, ami szegedre ment egyenesen.. Magyarországon nincs távolság azt gondolom.

És még1x csak rajtatok mulik. Én már visszaköltöztem vidékre, és szerelmesebbek vagyunk, mint valaha:D

2009. dec. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!