Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Mennyire működhet?
Figyelt kérdés
Jövő évtől leszünk egyetemisták a barátommal, csakhogy ő Szegeden, én Pesten fogok tanulni. Valszeg nem fogunk tudni csak kb 2 hetente találkozni.. Szerintetek működhet így egy kapcsolat? (másfél éve vagyunk együtt) Félek, hogy nagyon kiesünk egymás életéből, és a napi pár perc msnen / telefonon kívül nem fogunk érintkezni.. :((2009. dec. 26. 15:06
1/23 anonim válasza:
Nehéz lesz.....ennyit mondok..a többit úgyis megtapasztaljátok. A szabadságot, bulizást, új barátokat, féltékenységet, csalódást, kiábrándulást és az új szerelmet. De ez igy van rendjén....addig nyugodtan bizzatok benne hogy a tiétek örök szerelem:) puszi
2/23 anonim válasza:
Én már éltem távkapcsiba, nekem nem ment.
Nemtudom leküzdeni a féltékenységemet, és az aggódásomat.
De nektek sok sikert hozzá!
Ugyis hamar kiderül, h megy-e vagy sem
3/23 anonim válasza:
Csak önkínzás. Épp ezért megyünk barátnőmmel mindketten Szegedre.
4/23 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, hogy nem fog. :( És addíg van még fél évünk kb, én meg azon parázok végig milesz ha ittlesz az idő.. Akarok is ezért szakítani vele, meg nem is, mert egyébként meg szeretem nagyon. :(( Áh..
2009. dec. 26. 15:12
5/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudok Szegedre menni, mert ott nincs olyan szak amire én megyek (japán).
2009. dec. 26. 15:13
6/23 anonim válasza:
Japán?:) És mi leszel ha nagy leszel?:D
(Bocs az offért, de ez érdekes:))
7/23 anonim válasza:
most mér baj,hogy japánt tanul? én is azt tanulok!
nah m1
kérdésre válaszolva, szerintem még ha nagyon nagyon szeretitek is egymást, egy idő után mindkettőtöknek hiányozni fog,hogy valaki szeresse és keresni fogtok mást!
főleg egyetemen..minden nap!!! buli
8/23 A kérdező kommentje:
tolmács-fordító szeretnék lenni.
a japán alapszak mellé később angol másodszakot szeretnék.
2009. dec. 26. 15:20
9/23 anonim válasza:
nem mondtam, hogy baj, ne sírj.
Kérdező: oké, sok sikert. Élvezd ki a fél évet, aztán legyetek erősek, és döntsetek helyesen.:)
10/23 A kérdező kommentje:
köszi.. :) am én gondoltam, hogy nem beszóltál a japán miatt, sokan furcsállják, hát ez van, nem egy megszokott dolog. :)
2009. dec. 26. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!