Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel tavasszal jártunk 1-2 hetet, de aztán különböző okok miatt szakítottam vele. Aztán hónapokon át beszélgettünk msn-en, végül odáig jutott a dolog, hogy mindig találkozni akartunk, mert újra össze akartunk jönni, de mindig halasztgattuk. Aztán én más pasikkal akartam őt elfelejteni, mert azt hittem, a mi kapcsolatunknak már nincs jövője, és 1 hónapja 1 pasival össze is jöttem, de aztán nem lett belőle semmi. Viszont akivel tavasszal jártam, nagyon megharagudott, és ellenszenvesen viselkedett velem. Most, júliusra újra tudunk normálisan beszélni msn-en, de félek, felőle ez már csak baráti... Mit gondoltok? Van még nála esélyem? Mit tennétek a helyemben?

Előre is köszi a válaszokat, Szisz

2008. júl. 27. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Egy két hétig jártatok csak, aztán meg halasztgattátok, hogy újra össze akartok e jönni? Ez milyen kapcsolat? Akarsz tőle valamit, vagy nem? Egyébként lehet, hogy megunta a halasztgatást.
2008. júl. 27. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
hát én szeretném ha újra együtt lennénk...
2008. júl. 27. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ne várj tőle semmit. Ha akart is valamit, már nem. Senki nem vár a másikra hónapokon át.
2008. júl. 27. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
szerintem megéri várni énis vártam sokat
2008. júl. 27. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Valahogy ki kellene nála puhatolnod(nem dirrektbe),hogy barátilag beszélgettek e vagy sem újra pl egy egy olyan mondatot elengedni "véletlenül"...Meglátnád milyen lenne rá a válasz...Akkor el tudnád dönteni,hogy érdemes e rá várnod vagy megmarad baráti szinten ez.
2008. júl. 27. 23:59
 6/7 A kérdező kommentje:
milyen mondatokra gondolsz? tényleg kéne pár tanács :S
2008. júl. 28. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
nyugi nem érez irántad már semmi egyebet a szánalmon kívül!
2008. júl. 28. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!