Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemtudok csókolózni! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudok csókolózni! Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
volt a bátyám bulija és ott smároltam 1 sráccal! másnap azt mondta a havejainak,h nem tudok smárolni!:( lehet egyáltalán rosszul csókolózni? ezért ha lehet próbálom kerülni a csókolózést:S Mit tegyek h menjen? v adnátok tippeket??
2009. dec. 26. 13:45
 1/7 anonim válasza:
Gyakorolj!
2009. dec. 26. 13:46
 2/7 Giovanni ***** válasza:
Semmit maj ha úgy adodik menni fog... ne eröltesd .
2009. dec. 26. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Hidd el, h vannak olyan idióta srácok, akik azzal kérkednek a haverjaik előtt, h a csaj nem tud smárolni...csak azért, h mondjanak vmi menőt...

Sztem rosszul tetted, h a bátyád buliján egy sráccal smároltál, akihez semmi különösebb nem köt. Az egyik hozzászóló pedig nem tudom hogy érti, h gyakorolj...ez hülyeség!!!

Kezdj el csókolózni, amennyit csak tudsz??? Nem! Légy türelmes és várd meg azt a srácot, akivel a smárolás mennyi lesz és egyáltalán nem kell gyakorolni, mert tökéletes lesz! Hogy ezt mi váltja ki? A SZERELEM. 20/L

2009. dec. 26. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
hát csak annyit tudok mondani majd bele jössz (:
2009. dec. 26. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
majd találkozol egy olyan fiúval aki szeret, és szívesen tanít, és probléma megoldva, de nagy valószínűséggel tényleg csak menőzésről van szó, szerintem nagyon nehéz igazán kimondottan rossz csókot adni. ne kapd be a fél fejét a szájával együtt, figyelt az ajak, és nyelvmozdulatait, és próbálj meg alkalmazkodni, ha másképp nem megy.
2009. dec. 26. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is hány éves vagy? mert 14-15évesen nem gáz ha nem tudsz ! én pl. akkor smároltam először mielőtt középiskolába mentem , engem nem bénáztak. azóta már smároltam pár lánnyal(3.os vagyok) és hát "belejöttem" de ha találsz egy srácot akit szeretsz és vele mindennapos lesz a smárolás akkor ugyis belejösz. ezen ne törd magad :D van aki meg arra vár ,hogy legalább smárolhasson egyszer. én ugy voltam vele ,hogy sose fogok aztán.... :)
2009. dec. 26. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Majd fog menni... egyebkent igen, lehet rosszul is csokolozni. Nem kell kerulni, viszont az ilyen kocsogoket nyugodtan keruld.

Egyebkent ha en lennek a batyad, akkor a srac fajdalomcsillapitot szedne mostanaban. Ha elhivok valakit a bulimra, akkor nem varom el tole, hogy ramasszon a hugomra...

19/F

2009. dec. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!