Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engem választott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engem választott?

Figyelt kérdés
Egy 23 éves lány vagyok. A legutóbbi kapcsolatom úgy egy hete lett vége. Van barátnője, az elején még azt hittem hogy engem fog választani, de amikor kérdeztem hogy válasszon ő a barátnőjét választotta, és azt mondta hogy hagyjuk abba és fogok majd találni mást. Mit rontottam el. Pedig azt mondta,hogy nem csak a szex miatt van velem.
2014. máj. 4. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy azért nem mert van barátnője?
2014. máj. 4. 17:36
 2/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Ennyi információból senki nem fogja neked kitalálni... Még ha egy óráig beszélnél róla akkor sem biztos... Fogalmazz bővebben. Milyen volt a kapcsolat kettőtök közt, mennyi ideig ismerkedtetek. Te mire gondolsz esetleg hogy miért nem. Milyen a másik lány, milyen vagy te?... Ilyeneket próbálj meg leírni és akkor talán valaki ad érdemi értelmes választ.
2014. máj. 4. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:

"Pedig azt mondta,hogy nem csak a szex miatt van velem."

Mondani mindent lehet, ezt nem tanultad meg eddig?

A tettek mindent elmondanak.

Pont van egy ilyen ismerősöm, ő még mindig erőlteti, nyomja az infúziót a halottba.

Keresni kell olyat, aki téged értékel.

4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta amit hallani akarsz, ennyi.
 5/10 ASOT ***** válasza:

Jujj jó naiv voltál....

tudtad h van barátnője ráadásul.

Csak egy kaland voltál a többi amit előadott csak mese volt.

2014. máj. 4. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondják. Kivétel a normálisak pl: Természetesen én. Azok nem csajoznak barátnő mellett.
2014. máj. 4. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert te hülye voltál és szerelmes és nem szeretett téged, csak kíváncsi volt a puncidra amit meg is kapott ezek szerint, de az asszonyét jobban szereti.
2014. máj. 4. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
23 évesen ennyire naiv vagy? megszarok. xd
2014. máj. 4. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Ebből én arra következtetek, hogy egyikőtökbe sem szerelmes, de a jelenlegi barátnője mellett kényelmesebb neki. Talán egy ideig úgy érezte szerelmes beléd (te nyilván érezted ezt rajta), aztán most már talán rájött, hogy inkább csak fellángolt irántad.
2014. máj. 4. 18:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyesmi gyakran megesik veled?
2014. máj. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!