Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hoztam egy érdekes kérdést :S Lehet hogy szeret? És engem választott volna?
Figyelt kérdés
Tehát ez a pasi szerelmes volt belém anno. Aztán én elkezdtem járni a haverjával mert egyszerűen undorodtam tőlle a haverját meg birtam és nagyon jófej volt velem :S A pasi megutált emiatt... aztán szakitottam a barátjával mert kiderült h nemjófej. Majd megint elkezdett nekem irogatni a volt pasim barátja :) és nagyon jól elvoltunk :D megkérdeztem tőlle h van e csaja stb.. és mondta h ő neki már XX hónapja nincs csaja volt egy XX nevű csaj de azzal már nem jár. Beszélgettünk beszélgettünk és én beleszerettem. Kérdeztem h szretesz e mondta igen mert ez nem múlik el olyan hamar. Fél hétig kb nem beszéltünk facen. De megint rá irtam h hogyvagy stb... aztán kaptam a haverjától egy üzit hogy van csaja mondom wtf? és megkérdezte az egyik bnőm tőle h tényleg van e. Letagadta. Aztán odajött hozzám suliban és azt mondta hogy nem bizik bennem mert fájt neki amit vele csináltam. Én csak néztem h WTF... aztán még aznap rámirt a VOLT bnője és még az is kiderült hogy nem volt hanem mostani bnője. Mondom zsir. Bemásoltam a srácnak az egész beszélgetést és azt mondta h egyszer ezt amugyis megkellett tudnod O.O mondom ok cs. Nagyon haragszom rá... De most is irkál fbn... megkérdeztem h kit választottal mondta XX-t mondom oké. Na itt kezdtem el sirni... És a mai napig irkál és folyamatosan les a suliban O.o . Lehet h még mindig szeret? Mert én igen őt! Mit csináljak???2013. szept. 25. 15:02
2/9 A kérdező kommentje:
:"(
2013. szept. 25. 15:20
3/9 anonim válasza:
Szerinteminkább hagyd,ha nem akar választani.
5/9 anonim válasza:
ha írkál és folyamatosan les a suliban akkor még van esély.
6/9 anonim válasza:
rövid leszek és őszinte.
FÁJNI FOG
de kell is.
átbas*tad---> most ő bas*ott át téged
1-1
üljél vissza matekozni ne őt lesd a tanár helyett
7/9 anonim válasza:
Hát, biztosa nagyon megbantottad annak idején. Az, hogy letegadta a barátnőjét is, nagyon is keserűségről árulkodik, akkor is, ha egy szimpla hazugságnak tunik.
Magadat meg ne orjitsd meg ezzel, hogy azon gondolkozol, mi lett volna, ha... Annak idején nem találtad szimpatikusnak, tehat biztos rosszul dontottel volna, ha ennek ellenere kezdesz vele, hülyeség lenne emiatt 1 percnél is tovább szomorkodnod.
9/9 A kérdező kommentje:
:S bocsi
2013. okt. 29. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!