Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy távkapcsolat tartós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy távkapcsolat tartós?

Figyelt kérdés

Most tervezek egy távkapcsolatot 14 évesen egy lánnyal (ó is 14)

És hát keveset vannak Magyarországon és még beszélni se naon tudunk de valami megfofott bene.

De amiko itt vannak nagyon sokat találkozunk.

2008. júl. 27. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

az a valami el fog múlni.

hamarabb mint gondolod.

én már 25 vagyok, és amikor fősulira mentem, a barátom otthon várt rám.

de sajna. nem volt ott, mikor kellett volna, mikor szar napod van, és odabújnál valakihez.

ez egy idő után azt eredményezte, hogy találtam olyat aki itt volt. és sajna iránta egyre kevesebb érzelmem maradt.

aztán megbeszéltük, hogy ez így nem működik. és vége is lett.

ezután még 3 ilyent próbáltam, egyik sem maradt meg. szerintem, a távolsághoz kellenek megelőző évek, amik nagyon szorosak voltak, és megalapozzák a bizalmat, és hogy tudod, őt vissza kell várnod, bárhonnan, és bármikor.

ha rám hallgatsz, hagyod afenébe, majd találsz mást.

fiatal vagy még.

2008. júl. 27. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:

én nálam az van ha csak a távolság meg a várakozás miatt mennénk szét akko nem naon lenne akadálya később (22 évesen) odamenni hozzá és ujrakezdeni :D

én így gondolkodom :D remélem jól :D

2008. júl. 27. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:

am én már megszoktam 5 éve ez van :D

de még nam vagyunk eggyütt

azt most nyáron tervezem

2008. júl. 27. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mond bárki bármit, úgyis annak fogsz hinni, aki azt mondja, amit hallani akarsz, de ez így is van jól, az nem tapasztalat, amit nem érsz meg. Fogj bele, próbáld meg, csak ne habarodj nagyon bele, se ebbe, se másikba, mert ha vége van, nehogy nagyon magadba zuhanj.
2008. júl. 27. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja, arra hallgatsz, aki azt mondja, amit hallani akarsz. Vágj bele, tapasztalatot kell gyűjtened erről is... bár nem féltétlen muszáj. Nekem is volt távkapcsolatom, de pont a távolság miatt nem volt jó... nem volt ott, amikor szükség lett volna ra, nem volt idő találkozni és még sorolhatnám. De te is majd rá jössz...
2008. júl. 27. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Először is, meg kéne tanulnod helyesen írni, mert nagyon idegesítő így olvasni. Másodszor, ha olyan ritkán találkoztok, abban mi a jó neked? Én azt tudom elképzelni, hogy max leveleztek, de barátnőnek keresel egy közelebbi lányt.
2008. júl. 27. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Miből gondolod, hogy 22 évesen neki nem lesz pasija? Csak rád fog várni?
2008. júl. 27. 23:34
 8/9 A kérdező kommentje:
ki monta h nem lessz pasiha csak hátha nem lesz
2008. júl. 28. 05:34
 9/9 anonim ***** válasza:
legfeljebb egy távkapcsoló lehet tartós ha nem püfölik, ez meg nem ébredj már fel! óvodás...
2008. júl. 28. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!