Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy távkapcsolat tartós?
Most tervezek egy távkapcsolatot 14 évesen egy lánnyal (ó is 14)
És hát keveset vannak Magyarországon és még beszélni se naon tudunk de valami megfofott bene.
De amiko itt vannak nagyon sokat találkozunk.
az a valami el fog múlni.
hamarabb mint gondolod.
én már 25 vagyok, és amikor fősulira mentem, a barátom otthon várt rám.
de sajna. nem volt ott, mikor kellett volna, mikor szar napod van, és odabújnál valakihez.
ez egy idő után azt eredményezte, hogy találtam olyat aki itt volt. és sajna iránta egyre kevesebb érzelmem maradt.
aztán megbeszéltük, hogy ez így nem működik. és vége is lett.
ezután még 3 ilyent próbáltam, egyik sem maradt meg. szerintem, a távolsághoz kellenek megelőző évek, amik nagyon szorosak voltak, és megalapozzák a bizalmat, és hogy tudod, őt vissza kell várnod, bárhonnan, és bármikor.
ha rám hallgatsz, hagyod afenébe, majd találsz mást.
fiatal vagy még.
én nálam az van ha csak a távolság meg a várakozás miatt mennénk szét akko nem naon lenne akadálya később (22 évesen) odamenni hozzá és ujrakezdeni :D
én így gondolkodom :D remélem jól :D
am én már megszoktam 5 éve ez van :D
de még nam vagyunk eggyütt
azt most nyáron tervezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!