Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan érzésem, hogy a barátnőm le akar igázni engem?
Felnőtt korban az ilyen feleségektől betegszenek le az amúgy rendes pasik.
Jó lenne lassan megszakítsd az ilyen diktátor csajjal a kapcsolatot, hadd diktáljon másnak. Mellesleg az is lehet, hogy a családban pl. anyjától látja ezt a stílust ...
Szerintem ez igy nem tul jo dolog, marmint csak akkor ha papucs, szolga tipus vagy.
Egy jo kapcsolatban a felek megbeszelik a dolgokat, es egyutt hoznak donteseket. Maganugyekben pedig elfogadjak egymas donteset, esetleg kikerik egymas velemenyet.
Nalunk legalabbis igy van, es jo igy. Mindketten eros szemelyisegek vagyun, es igy tiszteletben tartjuk egymas velemenyet, meg ha nem is ertunk egymassal egyet mindenben.
lehet a baratnod ezt latta otthon, valakitol ezt tanulta el.
En leulnek vele beszelgetni, hogy nekem ez igy nem jo, es nem ertem miert akar iranyitani engem. Dontse el kepes - e valtozni, vagy pedig el akar teged vesziteni. mert mindekinek joga van a sajat donteseihez.
Akkor vált ilyenné, miután eljegyeztem.
Hogyan kérjem vissza tőle a gyűrűt?
Én szurkolok a csajnak, de komolyan :D
nincs elég ilyen nő, aki ilyen, azt támogatni kell.
girlpower.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!