Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mutassam be a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mutassam be a barátomat a szülőknek?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy még nem vagyok 18 éves, jövőre leszek, de a pasim már elmúlt 20 így félek a szülők reagálásától, mert 8 év van köztünk, mit tegyek?
2008. júl. 27. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen már csak eldöntheted kivel jársz, a szülők miért szólnának bele? Hívd el magadhoz egy ebéd vagy vacsira, hogy megismerjék, és ha látják hogy rendes meg jófej akkor úgy sem lesz gond.
2008. júl. 27. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Figy ha tényleg szereted, nem hiszem hogy a szüleid nagyon ellenkeznének, de úgy veszem ki a szevaidból, hogy még nem is tudnak a srácról. Esőként beszélj velük, készítsd fel őket a nagy korkülömbségre, meg egyáltalán hogy van neked és szereted. Nem akarlak elkeseríteni de nem lesz egyszerő. Egy szülő sem viseli jó ha a 17 éves lányának egy 25éves pasija van, de meg fogják érteni. Bár én sem nagyon értem meg de ez nem az én dolgom, és nem is volt kérdés. Azért remélem sikerülni fog, szurkolok.
2008. júl. 27. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előbb ismerjék meg, és csak később mondd el hány éves, úgy biztosabb:)
2008. júl. 27. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először a szüleiddel beszélj,hogy van egy barátod x hónapja,szeretitek egymást és szeretnéd,ha megismernék ők is.Ha ezt megbeszélted velük,akkor odahívod hozzátok és ha ők is megbizonyosodnak róla,hogy rendes,megbízható srác,akkor nem lesz baj.
2008. júl. 27. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
mi összejöttünk,másnap találkozott anyummal,én meg másnap az övével...:)
2008. júl. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!