Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ekkora jelentőséggel bír? Vagy ennyire sokan
adnak rá?
11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem igaz. Olyan dolgok vannak leírva, amit tulajdonképpen mindenkire rá lehet húzni. Ki ne vágyna arra, hogy úgy beszéljenek róla, mint ahogy pl az ikrek eszéről? Tökéletesen be lehet képzelni, hogy igaz rád, a szomorú, hogy egy idő után el is hiszik. Még általánosságban is, hogy a viharba határozhatná meg egy születési dátum egy ember személyiségét? Jogos lenne a kérdés, hogy akinél pl. két csillagjegy határán születik, mert pl. úgy adódott, hogy hamarabb be kellett indítani a szülést, akkor az most mi? Ez szerintem sületlenség, persze tiszteletben tartom mások véleményét, egyszerűen csak nem értem meg.
Jogos a kérdés, nap mint nap feltűnik valamilyen horoszkópos kérdés. Nem értem én se, ezek az emberek ha csillagjegy alapján nem illenek össze akkor már meg se próbálják?! Én kamaszkoromban olvasgattam, hogy összeillik-e a csillagjegyünk az aktuális kiszemelttel, de mindig csak kíváncsiságból olvastam sosem azért mert arra alapoztam volna. A személyes tapasztalatom az, hogy bár én hivatalosan nem illek össze a párommal, mégis 2 éve együtt vagyunk és elég nagy a boldogság. Igen vannak gyökeres ellentétek köztünk de erre vannak a kompromisszumok, vagy toleránsnak kell lenni. És nekem nem fogja megmondani egy honlap, vagy újság sem, hogy azért adjam fel mert elvileg mi teljesen összeférhetetlenek vagyunk. Nevetséges..
2009. dec. 26. 09:31
az internetes horoskóp kamu,viszont a csillagjegyek jellemzéseit valós megfigyelések alapján,évszázadok alatt alkották meg. van olyan horoszkóp,ami igaz,de az csak útmutatást ad és a pontos születési idő alapján határozzák meg. ezek mind emberi megfigyelések alapján készülnek,szóval nagyon meg kell nézni melyik az igaz
2009. dec. 26. 11:09
01:53as vagyok
Szerintem ha valaki kellőképpen intelligens és ennyire nem érdekli és ennyire nem ért vele egyet, akkor nem vitatkozik róla még egy internetes fórumon is a drága szabadidejébenXD
Az utolsó előtti válaszolónak pedig nem ennyire végletesen kéne gondolkoznia. Soha egyik horoszkóp jellemzés se írta azt, hogy "nehogy járni merj a Jóskával, mert bak!". Csak azt írja le, hogy milyen ellentétek adódhatnak és mire kéne figyelni. Senki nem mondta, hogy a kapcsolatod esélytelen. Mindenhol vannak konfliktusok és nekem ezek felismerésében segítettek ezek a jellemzések. És nektek is segítene, ha nem néznétek ennyire le, ami már mellesleg évezredek óta kutatnak. Persze nem a napi nők lapjákban kéne horoszkópot olvasni, hanem megbízható forrásokból.
2009. dec. 26. 13:27
15/16 A kérdező kommentje:
Mégis miért ne vitatkoznék róla a szabadidőmben? Pont azért szabadidő, mert azt csinálok, amit akarok, amennyiben nem tetszik a kérdés, nem kötelező megválaszolni.
Másrészről tényleg jogos volt a kérdésem és nem arra irányult, hogy a horoszkóp valós dolog-e, hanem arra, hogy mennyien adnak rá.
Engem jobban érdekel a kérdésed, mint téged, amint azt látod. És válaszoltam is. Tudod, szövegértés...
Felőlem aztán azt is csinálsz, hajrá!
2009. dec. 26. 18:46
Kapcsolódó kérdések: