Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora idétlenséget. Mégis mit tegyek?
hosszúlesz..
na szóval. 7.es koromban tetszett egy akkori 8.os fiú. :) tiszta csepp voltam nemlett belőle semmii.xd aztán ugye elballagott én meg 'el is felejtettem' de most egybizonyos közösségi odlalon (:p) felvette velem a kapcsolatot.. már nem úúgy.. de lájkolgat meg írogat, tehát ha nemis tetszek neki de legalább tudja h ki vagyok -.- xDD de az az igazság h már nem annyira tetszett a sok idő eltelte miatt.. de amúgy tök rendes.:) demivel más tetszett akkoriban ezért próbálgattam lerázni.. de aztán kierült a 'más'ról h teljesen esélytelen a dolog.. és közben az első pali akiről szó vt tett fel új képeket és újra megtetszett *.* de most meg már nem írogat -.- sőt. le se szar.xd hát lehetünk ennyire szerencsétlenek?? még ha nem is tetszem neki.. de nekem ő meg most megint. jaj az egész annyira idétlen xD és amúgy egy suliba fogunk járni ősztől (ő ugye egy évvel feljebb) és ez mégjobban idegesííít.. mert lehet h elkezdünk haverkodni (és akkor valószínűleg semmi más nemlesz belőle) vagymeg leszar. de én megint minden nap látni fogom (mint általános suliban) úgy h közbe semmi sincs. és abba belehalok :| szóval szar a helyzet.. de igazából nemnagyon ismerjük egymást. ugye mivel régen én nem mertem ismerkedni. azóta megmár lerázogattam a másik miatt.. xDDDD most mit csináljak?? :/
Támadj.
Kérdezz rá egyenesen, hogy van-e barátnője éppen, és ha nincs, akkor lenne-e kedve elmenni veled moziba? Épp van két jegyed.
Nem tudom.
Én valahogy mindig úgy jártam még eddig, hogy amelyik csaj megtetszett, annak én nem kellettem, akinek meg én jöttem be, az meg nekem nem kellett. Úgyhogy én már rohadtul belefáradtam ebbe.
Talán masztiznod kéne neked is?
hát ez elég xar helyzet xD
csak azt az elcsépelt szöveget tudom mondani, hogy: hallgass a szívedre. :D
azt nemírtam oda h lány vagyok * bár am szerintem elég egyértelműen észrevehető a szövegből.:"D
szal nemhiszem h ráfogok támadni 2 mozijeggyel :| xDD
és amúgy eddig szinte nekemis úgyvoolt.:/ akinek én kellek az nekem nem. meg fordítva..:/ épp ezért örültem h ittmost lht lenne valamii.. hátozt erre idétlenkedünk xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!