Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti meddig mennétek el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig mennétek el, hogy megszerezzétek azt a személyt, akibe teljesen beleszerettetek?

Figyelt kérdés

Sajnos elég reménytelenül szerelmes vagyok egy bizonyos személybe, de persze ki tudna ellenállni egy ennyire gyönyörű, okos és kedves lánynak, mint ő... Na de nem folytatom. Nemrég már kaptam egy visszautasítást tőle, de én egyszerűen képtelen vagyok kitörölni őt a fejemből, annak ellenére, hogy eddig csak egyetlen alkalommal találkoztunk, és ez szinte biztosan így is fog maradni... Én mindenestre nem fogom ilyen könnyen feladni, és mégegyszer megpróbálom nála a dolgot. Ha ez az ötletem nem arat sikert, akkor tényleg semmi értelme tovább nyúzni az egészet :/

Nálatok mi volt az a legmeredekebbnek tűnő próbálkozás, amivel egy hasonlóan reménytelen szerelmi ügyben tettetek utolsó esélyként? Légyszi írjatok néhány történetet, hogy össze tudjam hasonlítani a sajátommal! Ja és persze azt is mondjátok meg, hogy később esteleg mégis összejöttetek-e? :)

18/F

2014. máj. 3. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Én tudok veszíteni...
2014. máj. 3. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én Budapestig simán elmennék ezért.
2014. máj. 3. 08:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám a fenébe.

Próbálkozz másik oldalról az ostrommal(pl. a sportos srácok tetszenek neki? gyúrj! A zenészektől lesz nedves a bugyi? Gitározz! etc.).

Egy biztos: nem tudom elképzelni, hogy a következő próbálkozásaidra majd beüt az isteni szikra és odalesz érted. Ez tapasztalat, ne számíts rá.

2014. máj. 3. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a harmadik válaszolónak. Talán kicsit idősebb lehettem, mint te, mikor összeakadtam egy olyan sráccal, mint te. Egyszer látott, nem ismert, de máris sírig tartó szerelmet esküdött. Én elutasítottam, fiatalabb volt is nálam, és rettenetesen bosszantó. Nem nagyon érdekelte, kijelentette, hogy ő küzdeni fog értem, mert blablabla. Legalább egy hónapon keresztül nyaggatott, hogy "de csak egy esélyt adjak", amiben ő bizonyíthat, amikor úgy hozta a sors, hogy megint találkoztunk (társaság...). Levakarhatatlan volt. Barátnőim nyomására, és mert már nagyon elegem volt belőle, mondtam, hogy oké, legyen, megpróbáljuk, de ha nem megy, szálljon le a témáról. Kb 2 hétig bírtam idegekkel. De még az után is jó sokáig tepert. Szerencsétlen, sajnáltam azért, de a végére már inkább elegem volt belőle, és kiölt minden rokonszenvet belőlem. Pedig amúgy aranyos srác volt, meg minden, csak TÚLSÁGOSAN próbálkozott, ami hidd el, senkinek sem tetszik.

Ha nem tetszel neki, és folyamatosan nyomulsz, azzal az utolsó esélyeidet is elbaltázod. Egyszer elutasított, és nem tartod valószínűnek, hogy megint látod, akkor most komolyan, milyen lehetséges módon tetszenél meg neki időközben, hogy ha másodszor is bepróbálkozol, más eredményt kapj? Még ha naponta vagy hetente látnátok egymást, lenne esetleg remény, hogy megismer és megváltozik a véleménye. Így viszont idővel te leszel az idegesítő kis kölyök, akit nem lehet sehogyse lerázni.

Sajnálom, hogy nyers voltam, de még a beszédstílusod is pont olyan, mint a srácé, akivel nekem anno dolgom volt (amúgy ő is kb olyan idős lehet most, mint te... gyanús...), és másra tényleg nem tudok gondolni, mint arra, hogy engem mennyire irritált az a gyerek. Inkább hagyd a lányt, esetleg némi idő múlva kérdezd meg tőle, hogy nem lenne-e kedve meginni veled valamit, hátha, de... Mindenesetre sok sikert.

2014. máj. 3. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok és 4-es megadta az igazolást.

Persze azt ő sem tudta, hogy valójában még maradt is volna esélye a srácnak, csak nem azon a fronton kellett volna nyomulnia.

Hogy mit kell megtenni, meddig kell elmenni?

Lányfüggő, de hogy a katonai analógiáknál, a legfontosabb a hírszerzés :)

Meg kell tudnod minél többet a csajról, haverkodj össze a barátaival, tudd meg mire vágyik, tudd meg az épp aktuális pasijainak mi a weakness-e.

Részben át kell alakulnod azzá a 'gépezetté', ami legközelebbi 'támadáskor' nyitott kapukat fog döngetni.

Ez gyerekként még meg is oldható, felnőttként nehezebb.

2014. máj. 3. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
1x láttad= nem szerelem
2014. máj. 3. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:

egyetértek a korábbi válaszolókkal.

ha így folytatod, zaklatásnak veszi.

2014. máj. 3. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor kezdj el a lány kedvéért sportolni, zenélni, haverkodni, ha amúgy is megtennéd, és ez csak plusz motiváció. Ha nem így teszel, őt is, és magadat is átvered. Nem túl intelligens lányoknál működhet egy ideig, de ezzel inkább csak a bugyijukba jutsz be. Ha tényleg akarsz tőle valamit, akkor tölts el vele úgy időt, hogy nem nyomulsz, nem csorgatod utána a nyálad, a barátaira is szánsz időt stb. (megint hangsúlyozom, hogy csak ha nem idegen tőled!) és majd az idő megoldja. Ha nem tudtok találkozni, akkor pedig járj nyitott szemmel, és az idő mindenképp megoldja. A lényeg, hogy vedd észre amikor sok vagy, és ne csak akkor, amikor már távoltartási végzése van ellened.
2014. máj. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!