Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy sportoljon valamit?

Figyelt kérdés

2 éve járunk a barátnőmmel, és az a gondom, hogy konkrétan semmit nem sportol. Állandóan panaszkodik hogy fáj a háta, a lába és rengetegszer punnyadt. Az étrendjére nem figyel, összevissza nassol és egyszerűen utál sportolni. Én nagyon szeretem őt, de egyszerűen rossz nézni, hogy hónapról hónapra rosszabb az alakja, és már 10 kilóval több, mint amikor összejöttünk. Nézegettem a régi 18 éves képeit és ott még ilyen 50 kiló volt, őrülten szexi alakkal. Amióta járunk, 2 éve, nem törődik a testével.

kicsit kontrasztos mert én elég intenzíven sportolok, heti 5-6x is, futok is, és már mindent felajánlottam neki, hogy leedzem, írok neki étrendet, edzéstervet, legyen csak heti 1-2 edzése, már az se baj ha 20 perc...de nem, nem hajlandó.

Imádom őt, megpróbálom elfogadni, de már nem vonzódom hozzá annyira, mint régen.

Hogyan vehetem rá a sportra?

2014. máj. 2. 23:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
*búvárkodást külföldön csináltam, azt itt végképp nem lehetne
2014. máj. 3. 17:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Így, hogy leírtad mi mindent kipróbáltál, más a leányzó fekvése azért. Ezek szerint te legalább próbálkoztál, nem jött be, bocs, hogy letámadtalak, ritka az, aki így áll hozzá sajnos. Mellesleg szerintem simán ment volna valamelyik, ha elég sokáig csinálod, én is így voltam a futással, ki nem állhattam. Azóta heti 4-5x futok, és annyira megszerettem, hogy extrém terep-akadályfutó versenyeken indulok rendszeresen.
2014. máj. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!