Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jövőhéten leszünk fél évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőhéten leszünk fél évesek a barátnőmmel. Mit illik ilyenkor venni? Vagy inkább elvinni egy szép helyre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást:-) köszi a válaszokat :)
2008. júl. 27. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is nemrég volt féléves évfordulónk a párommal, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, főleg nagy dolgot, mert a nagy meglepetést inkább az első évfordulóra tartogatjuk... A párom elvitt vacsorázni egy nagyon szép kis hangulatos helyre a belvárosban, amit mindketten nagyon szeretünk és évközben sok időt töltünk itt. Vacsora után ittunk valamit ott, aztán elmentünk sétálni a Dunapartra. Nagyon romatnikus volt. :)
2008. júl. 27. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
De édes vagy, hogy gondolsz erre! Mi anno fél évre valami kis aprósággal leptük meg egymást, az egy évesen pedig étteremben voltunk. Szerintem a kis apróság is jól fog esni neki!
2008. júl. 27. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy szál virág is elég, a lényeg, hogy gondolsz rá, nagyon szerencsés a barátnőd, csak így tovább! :)
2008. júl. 27. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem vidd el oda ahol összejöttetek, vagy először ismertétek meg egymást, és mondjuk, nekem tök tetszene egy ki nyakék, persze valami nem túl költséges, pl ezüstök vannak tök olcsón, tök szépek, tök aranyosak, és akkor mindíg gondolhat rád ha viseli.
2008. júl. 27. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) kis apró ajándék nem olyan jó ötlet, mindig szoktam neki vinni valami kis apró ajándékot, hogy kedveskedjek neki :-) elvinném állatkertbe vagy valami :)
2008. júl. 27. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy szál rózsát,és egy Merci bonbont:)Nagyon édes volt, főleg, hogy a szájába vette a rózsát, és ilyen "macsósan" átadta, persze viccesen.:):)Nagyon aranyos volt:)
2008. júl. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!