Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek idősebb hölggyel viszonyba az előmeneteletek érdekében?
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Adott egy idősebb özvegy hölgy (57), akivel lehetőségem lenne viszony létesítésére..
Nem az esetem, viszont bőven a felső 10000ben foglal helyet és rengeteg puccos összejövetelre, fogadásra jár, előkelő a társasága..
Szinte biztosan tudom, hogy őt sem a dolog párkapcsolati része érdekelné hanem a testiség és a fiatal társaság..
Most végzek az egyetemen és nagyon nagy lehetőségnek látom, hogy egy ilyen "mentor" állna mögöttem, valamint ezeken az összejöveteleken amikre vele mehetnék számos üzleti kapcsolatot,ismeretséget szerezhetnék komoly emberekkel..
Belemennétek egy szexuális kapcsolatba vele csak azért , hogy a saját kapcsolatrendszereteket, befolyásotokat kiszélesítsétek, így lehetőséget teremteve magatoknak?
Nincsen komoly kapcsolatom..
23/f
mitgondoltok?
Az az igazság, hogy egy esküvőn találkoztam vele, és Ő említette meg, hogy elkísérhetném egy rendezvényre...persze láttam rajta, hogy viszonyul a dolgokhoz, de a maga sznob módján rendes nő...Üzleti kommunikációt tanulok, elég könnyen elegyedek szóváltásba..Most mondhatjátok, hogy ez hímringyóság, de úgy érzem ,ha egy ilyen gazdagabb légkörbe sikerül pár jó ismerőst szerezni, akkor könnyebben tudnék jó pozíciókat állásokat szerezni az ajánlásukkal, segítségükkel..
Valahogy a lehetőséget látom benne..vagy én vagyok bolond?
Ez pedig hímr.ngyóság. Hisz fordított esetben is rbanc az a csaj, ki öreg faszikkal fekszik össze ajándékokért meg ilyesmiért.
Stabil kapcsolatod így jóideig nem lesz, főleg nem ismerősi körökből.
Nyilván meg lennének az előnyei is, ha te így szeretnél boldogulni, akkor rajta...
Mondjuk ha nem lenne komoly kapcsolatom, és semmi esedékes sem, valamint a nő "jól karban lenne tartva", és haverok sem tudnának róla, esetleg elgondolkodnék a lehetőségen.
Persze nem árt okosan csinálni, nem egyből fejessel a dologba, úgy, hogy alkalomadtán még ki lehessen szállni.
Igazad van, fordított esetben én is lazán leri*ancoznám a leányzót...Sajnos egy nemrégi csalódás miatt komoly kapcsolat látótávon belül sincsen...
Úgy vagyok vele, hogy a hölgy ápolt, szép környezetben lakik, ad magára, a haveroknak úgysem ezzel hencegnék 2 sör között, és igazán nem veszthetek semmit..Ha meg mégsem válik be és nem származik előnyöm simán le tudok lépni, nem egy maffiafőnök:D
voltál már 40-50 éves nővel?
én igen.
viagrád van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!