Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálják le azt a szülők, ha lányuk egy 11 évvel idősebb pasival jön össze?
Nálam nem szóltak erre különösebben semmit. De igazából nincs is mit. Nem számít ez a korkülönbség, persze 15-20 év különbség azért már kissé sok...
20/L
Én 17 voltam amikor összejöttem a párommal, Õ 34 volt ekkor. Nem mondtak a szüleim semmi különöset, nem zavarta õket.
Nem hiszem, hogy kiakadnának a szüleid. Felnõtt nõ vagy azt csinálsz amit akarsz. Nincs mitõl félned szerintem.
19/L
Köszönöm! :)
Remélem, hogy tényleg nem lesz gond. :) Csak a szüleim mindig is nagyon aggódtak értem és ettől tartok most is.
Természetesen aggódni fognak, hogy egy éretlen kisfiú ingatag érzelemvilágát, nem biztos hogy sikerül súrlódásmentesen a saját világnézetedhez igazítani és esetleg a kapcsolatnak emiatt nem lehet hosszútávú jövője.
Ahogy felhozhatják az anyagi függést is, hogy ne a család de főleg ne a te pénzeden élősködjön az illető.
De alapvetően néhány higgadt tányérporlasztás és körterepesztés után beletörődnek a dologba, szóval ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!