Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint mindegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint mindegy mennyi idő után szexelünk. Nem jelent semmit?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondja hogy szerinte ugyan mindegy hogy 1 hét vagy akár több hónap ismerettség után fekszik le valaki egymással mert nem számít semmit, mi még nem szexeltünk mert még csak 2 hónapja vagyunk együt és amúgy még szűz vagyok, ő azt mondta tud várni mert nem megfektetni akar de nemérti hogy mire várok ennyi ideig. Nektek erről mi a véleményetek?
2009. dec. 25. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

egyetértek vele :)...

én 2,5 hónapot vártam de nem rajtam mulott:P... én már elöbb is lefeküdtem volna vele , szerinte volt tul korai ... 18/L

2009. dec. 25. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A Te esetedben valóban nem mindegy! Kiírhattad volna a korod is mert az sem mindegy, ezt nem rosszindulatból mondom bár nem csak ezen múlik. Mert egy szűzlánnyal nagyon gyengéden kell csinálni egyrészt, másrészt az első élmény sem mindegy! és az sem baj ha akár 20 évesen szűz a lány vagy egy fiúnál sem(+ pár év sem), de neked van igazad abban ha még nem érzed úgy hogy le szeretnél vele feküdni. Akkor mindegy, ha összejön egy huszonéves pár akik már nem szűzek és már nemcsak a szexről, hanem a kapcsolatokról is kellő tapasztalattal rendelkeznek, tudják hogy mit akarnak, akkor felesleges várni ha biztosan úgy érzik. És azért nem mindegy, mert a fiatal pasik is lányok is kívánják a dolgot, akárcsak az idősebbek, ha az egyik fél kihasználja a másikat az nagy csalódásokat okoz, nagyon hosszú időre, sosem fogják elfelejteni, és azt mondják utólag, mért feküdtem le vele, nem is szeretett csak szexet akart és az első élmény is elveszett.
2009. dec. 25. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én másfél évet vártam az első alkalommal. Nem bántam meg. Meg akartam bizonyosodni hogy tényleg ő az igazi, és tényleg tud rám várni hogy nem csak azért van velem hogy megfektessen. És teljesen meg akartam ismerni. A végén már én is nagyon szerettem volna.

H 2 hónapja vagytok együtt és azt mondta tud várni de nem érti miért vársz eddig ...

Én a helyedben várnék még egy kicsit. Váratnám.

Szerintem fontos hogy két ember rendesen ismerje és szeresse egymást és ne hamarkodja el a dolgokat főleg ne az első alkalommal. A szerelem fontos szerintem, Ha erölteti a dolgot vagy pl. elhagy azért mert nem fekszel le vele akkor tényleg csak ara hajtott hogy megfektessen.

2009. dec. 25. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Énis várni akarok még csak aza helyzet hogy már pettingeltünk mert már nem találtuk kielégítőnek azt hogy csak smárolunk. Valahogy ezt nagyon elkellene sztem huzni, de szte a végén már én nem fogom bírni mert ő azt mondta tud várni. remélem nem csak kihasználni akar mert én azt szeretném hogy az első jó legyen és ne ugy emlékezzek vissza rá hogy ezt megbántam és nem kellett vna. :/ (:
2009. dec. 25. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:

első előtt várj, de ne túl sokat. Most még meghatározó dolog, később már semmiségnek fog tűnni.

ha felnősz, akkor már mind1, hogy első nap után, vagy 1 év után fekszetek le. Azt úgyis tudni lehet, h egy éjszakás lesz-e.

2009. dec. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!