Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint mindegy mennyi idő után szexelünk. Nem jelent semmit?
egyetértek vele :)...
én 2,5 hónapot vártam de nem rajtam mulott:P... én már elöbb is lefeküdtem volna vele , szerinte volt tul korai ... 18/L
Én másfél évet vártam az első alkalommal. Nem bántam meg. Meg akartam bizonyosodni hogy tényleg ő az igazi, és tényleg tud rám várni hogy nem csak azért van velem hogy megfektessen. És teljesen meg akartam ismerni. A végén már én is nagyon szerettem volna.
H 2 hónapja vagytok együtt és azt mondta tud várni de nem érti miért vársz eddig ...
Én a helyedben várnék még egy kicsit. Váratnám.
Szerintem fontos hogy két ember rendesen ismerje és szeresse egymást és ne hamarkodja el a dolgokat főleg ne az első alkalommal. A szerelem fontos szerintem, Ha erölteti a dolgot vagy pl. elhagy azért mert nem fekszel le vele akkor tényleg csak ara hajtott hogy megfektessen.
első előtt várj, de ne túl sokat. Most még meghatározó dolog, később már semmiségnek fog tűnni.
ha felnősz, akkor már mind1, hogy első nap után, vagy 1 év után fekszetek le. Azt úgyis tudni lehet, h egy éjszakás lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!