Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem miért néz hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért néz hülyének minden fiú? Bennem nincs semmi szeretni való mert csendes vagyok?

Figyelt kérdés
Minden pasi otthagy engem 1-2 hónap után. Se szó se beszéd egyszer csak kilépnek az életemből mindenféle magyarázat nélkül. Én nézzek el a pasiknak mindent?
2014. máj. 2. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudhatod? Egyszerűen... az, ahogy viselkedik veled, elárul mindent. Ha pl az első egy hónapban csak randizgattok, és beszélgettek, akkor valószínűleg nem csak megdugni akar.
2014. máj. 2. 12:52
 12/14 adxalbert válasza:

Amit írsz magadról, az lehet poitív és negatív is. Én is inkább a csendesebb lányok társaságát keresem, mert én is ilyen vagyok. De ha egy lány velem négyszemközt is teljesen bezárkózik, az nagyon rossz érzés tud lenni. Az szintén zavar ha úgy elnéző velem szemben, hogy úgyérzem nincsenek elvárásai.

Másik, hogy nálam is az első pár hét csak az ismerkedésről szokott szólni, nyilván akkor döntöm el hogy szeretnék-e többet, mikor már nem csak látásból ismerem a lányt. Szóval ha nem egy régi ismerősöddel jössz össze, akkor természetes hogy ilyenkor könnyen végetér. Ne keseredj el :)

24/F

2014. máj. 2. 13:04
 13/14 A kérdező kommentje:
De épp az hogy négyszemközt nem vagyok zárkózott.
2014. máj. 2. 13:22
 14/14 adxalbert válasza:

A nyitottság fél siker, előbb utóbb biztosan megismerkedsz olyannal, aki kitart melletted.

Egyébként meg akkor nem tudom mi lehet a baj. Mi az amit elnézel a barátaidnak? Egy kimondatlan konfliktushelyzet vagy feszültség miatt is gondolhatják úgy hogy inkább nem.

Mikor utoljára megismerkedtem egy lánnyal, láttuk hogy a családja nehezen fog kijönni velem, de megbeszéltük, és úgy dömtöttünk azért menni fog. Aztán a harmadik hónapban közölte hogy hagyjuk, mert szerinte ez nekem rossz lesz. És igen, visszagondolva engem is zavart, ismerhetett annyira hogy észrevette.

Szóval nem ilyen kimondatlan dolgokról lehet szó?

2014. máj. 2. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!