Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura lenne, ha a barátom is a saját haveri körével, és én is a saját társaságommal tölteném a szilvesztert?
Szóval köztünk azért van korkülönbség,és bár mi ketten jól megvagyunk 1 éve,de valahogy jobban vágyom arra,hogy a saját barátaimmal bulizzak (17-18 évesek).
Ő pedig a 26-29-es korosztályba tartozik.
Legjobban mondjuk azt szeretném,ha kettesben lennénk,de ez ki van zárva :-S
Elvileg evidensnek veszi,hogy én vele leszek.De ennyi erővel én is cibálhatnám magammal bulizni oda,ahol talán kicsit kényelmetlenül érzi magát.
én a baarátommal még csak fél éve vagyunk együtt, de együtt töltjök.. bár egy honapja még ugy nézett ki h külön leszünk, de most mégis csak együtt az őő haverjaival.. 24-25 évesek.. én 17 vagyok.. szal. nem tom milyen lesz!
szivesen tölteném én is a bnőimmel haverjaimmal a szilvesztert, de vhogy ugy érzem h jo lesz igy is.. az ő társaságával.. pedig senkit se ismerek még közüllül.. :$ kicsit félek.. de hát jolvan az :D ugy érzem ha vele vagyok csak jó lehet :)
Én már ismerem a barátait,de azért nem mindig tudok velük közös témán lenni.
Viszont a barátom ilyenkor "magamra hagy",tehát nincs örökké mellettem,nem foglalkozik azzal,hogy nekem néha kényelmetlen ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!