Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisbabànk is van, de ugy nézki különköltözünk... Nem birok dönteni, melyik utat vàlasszam?
Figyelt kérdés
2 éve ismerkedtünk meg a pàrommal külföldön(ide jàrtam dolgozgatni néha)aztàn miutän összejöttünk nagyon komolyan tervezgettünk,halälosan szerelmesek voltunk mär az elején egymäsba,és éreztük..ez mäs mint a többi volt idàig..és nem is fellàngolàs...aztàn eldöntöttük..jöhet a pici.hamar volt ..összejövés utàn 3 honapra.de nem bànjuk,nem bànom.terveztük,hisz akartuk.elötte mindent jol ätgondoltunk rossz és jo oldalät is stb...hisz lehet hogy 3 honapra rä jött a pici de mégem sülök sak ugy a vakvilägba.meg mellesleg lehet valaki együtt 3-4-5 évig akärkivel és eldöntik hogy babo..az ugyanugy megromolhat ..sajnos:(.na most.tudom hogy imädott a pärom,bärmit megett volna értem ,és ez vissza is igy volt. régen redszeresen füvezett(de ez mellett semmi mäs drogot illetve rosszat nem csinält,és normàlis meloja van stb ,jol él).aztàn amikor terhes lettem megigérte hogy abbahagyja.én biztam benne ilyen téren,mert tényleg éreztem hogy szeret stb..de azert elgondolkodtam miva ha mégsem hagyta abba..svàjcban lakunk,itt meg azert "kicsit elfogadott",nem ugy mint pesten.amikor megszületett a babäm,és 3 honapos volt a pici,akkor tudtam meg a bätyja feleségéTöl,hogy szivott terhesséGem alatt is,de tény hogy nem rendszeresen hanem havi 2-3at.mikor hazajött kérdörevontam és itt bögött hogy ne haragudjak ö nem akarta stb...azt mondta azert nem mert szolni,mert nem akarta hogy fäjdalmat okozzon me azt sem hogy idegeskedjek iylen hülyesegen vagy hogy elveszitsen.megigérte abbahagyja végleg..nem igy lett.tul voltunk mär ekkor jopär vitàn.majd ugy döntöttem elhagyom:(,hazautaztam magyarorszàgra..elegem lett a vitàkbol,abbol,hogy ennyit nem ir megtenni a csalädjäért hogy ezt a szart abbahagyja vagy cska annyit hogy öszinte legyen!utäna visszajöttem,mert felutazott pestre és mondta hogy szeret ne hagyjam el stb stb..most ugy vagyunk hogy sziv,de csak néha,és elmondja...de ugy éRzem folyamatoisan megy tönkre a kapcsolatunk,annyira féltékeny is lettem attol félek hogy mikor csal meg.okot egyszer adott amikor hazautaztam lätogatoba pestre...és mikor visszajöttem a szmséd länytol valo smseket talältam a teleofnjäba,,,azelött meg sosembesélgettek...furcsa volt mert tagadta az üziket is mikor ràkérdeztem..hogy ez ää nem az a csaj..meg semmi nem volt csak smseztek..de akkor is.rosszul esett nagyon!amint kiteszem itthonrol a läbam a picivel mär erre kell hazajönnöm??!azota megrengetta bizalmam.nagyon is.és attol retteg mikor csal meg..amugy ö sosem csaltt meg egy länyt sem eddig,mindig hüséges volt midnenkihez!de most aakkkor is félek:(.aztàn ezek a dolgok miatt romlik a kapcsolatunk naprol napra egyre jobban a béka segge alatt érzem magam.tegnap amikor összekaptunk,azt mondta ha toàbb csinàlom a féltékenykedést stb akkor tényleg megfog csalni.mondom az igen.kéRdeztem miéRt mondta ezt...azt mondta csak azert hogy hagyjam abba ,hisz tudom sosem tenné meg.érzem hogy mär nem ugy nyulunk egymäshoz,nem foglalkozunk egymässal szinte semmit.beszélgetni is alig beszélgetünk..érzem ogy szeret de valahol nagyon elronthattuk:(.és nem mondom hogy csak ö a hibäs mert akärmi....mert nem.midnenhez 2 ember kell tudom:(.csak tudjätok eleg nehez helytällni anyaként uj szerepben egy idegen orszägban tàvol a csalädodtol stb...csak ö van nekem itt meg a pici.anyukäjäval nem beszélünk kb semmit,mert a nö nem beszél angolul se magyarul...én meg nem beszélem az itteni nyelvet.pärommal is angolul kommunikälunk.valamelyik nap mondta egy vita alatt hogy szeret de mär nem nagyon.ez is annyira rosszul esett hogy legszivesebben fognäm a cuccom és elhuznék:(.és szeretem öt nagyon is!és tisztelem mert a gyerekem apukäja!de nemt udom mi lenne a legjobb.mert amikor felhozom neki hogy hazaköltözöm,mindig mondja hogy szeret meg hogy ne menjek,besljük meg a dolgokat stb...csak nem veszi észre hogy akärmikor én akarok beszélni...az egyik fülén be a mäsikon meg aki.akàrmi.én probälok tenni éRtünk..a csalädunkéRt!de egyedül nem megy és mär belefàrsadtam!!most gondolkozom hogy lehet hazamegyek,elköltözöm töle ..budapestre.läthatja a picit amikor szeretné,hiszen iszonyatosan jo apa!!!!!!!!!!!!!!!!csak ugy lätom mi nem tudunk együtt élni,vagy alkalmazkodni egymäshoz,és én annyiszor de annyiszor probältam a dolgokon javitani..amit ö cseszett el..:(de ha pestre mennék,jelenleg nem lenne ott semmim.se pénzem se lakäsom semmim.aztàn havonta én tudnék utazni melozni külföldre 2-3 napokat!amivel jol keresnék nagyon,addig anyukàmék biztosan vigyàznànak a picire.de nem tudom hogyan döntsek!!!hisz szeretem és lätom hogy ö is,csak valami most olyan mäs mégis..:(.mert mär egyszer elhagytam..mégegyszer nem fogom ugy elhagyni hogy pest -kontra sväjc aztän visszajövök.a gyerek miatt se tenném ezt.,költözködni itt jobbra balra:(.de nemt udom hogyan döntsek:(.kérlek segitsetek ,adjatok tanäcsot:(!2008. júl. 27. 16:51
1/5 anonim válasza:
Szia.
Nincs egy emailcimed vagy hogy lehetne teged privatban elerni?? Bizonyos szempontbol hasonlo szituban vagyok, szinten kulfoldon..... Ha gondolod dobj egy emailcimet, ugy jobb lenne... Koszi!
2/5 A kérdező kommentje:
nem tudok irni privàtban!!:(nem engedi a gép!!most akkor hogy legyen....?jo lenne pedig akkor felvenni a kapcsit..!
2008. júl. 27. 21:33
3/5 anonim válasza:
Csinalj egy olyan emailcimed, ami nem tartalmazza a nevedet, es ird ide bele a kozosbe! Az enyemben benne van a nevem, ezert nem irom ide.
4/5 A kérdező kommentje:
babucika2221@freemail.hu
irj majd amint lolvasod és lesz idöd!!!!!!!!!!!!!!puszi
2008. júl. 28. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!