Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon szerelmes lehet már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szerelmes lehet már belém? Én már az vagyok és már a szexet tervezem vele. Mert nagyon jól megértjük egymást. Olyan pár vagyunk mint a tűz és a víz. Yin-yang. Kiegészítjük egymást. De nem tudom mit érez.

Figyelt kérdés

Én 14vagyok,a barátom 18.4hete járunk.Soxor elengedem a haverjaival bulizni,h ne érezzen a nyaka körül hurkot.Még egyikünk sem vallott szerelmet.Én már érzem h szerelmes vok belé,de talán a női büszkeség nem engedi h bevalljam neki...tegnap isw volt bulizni.írtam neki egy sms-t,h nagyon hiányzik és féltem őt.Erre ő azt írta,h ne aggódjak nem csalna meg nem érdeklik más lányok,és már KEZD valamit érezni irántam....KEZD?!?!nemtom h ezt mire érthette...talán ő kezd belém szerelmes lenni?Vagy még csak most kezdek neki tetszeni?

Nagyon kedves velem,érzéki....de nemtom mit érezhet...becézget megóv mindentől...akkor lehet h már szerelem???Kérlek adjatok tanácsot....köcee p u c c c y

ay

2008. júl. 27. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Sokszor eljár a haverjaival bulizni? Miért nem veled van? Nem tudom hová járnak szórakozni, de én nem lennék olyan nyugodt. Még akkor sem, ha azt írja, hogy kezd érezni valamit. Szemtől szembe nem beszélgettetek még erről?
2008. júl. 27. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért nincs velem,mert nem szeretném ha éjjel nappal egymás nyakán lógnánk...hamar ráunnánk egymásra...és így nagyobb a vágy mikor ujra találkozunk....csak azt nem tudom h mit érezhet..:S várok még válaszokat..p u c c c y
2008. júl. 27. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nem kell éjjel nappal egymás nyakán lógni, de az sem jó, ha sokszor megy külön bulizni. Egy 18 éves srác még szeret szórakozni, meg ismerkedni. Nem lesze ennek jó vége. Csak szólok.
2008. júl. 27. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy mit érezhet,igazából azt neked kellene érezni a viselkedéséből,ahogy veled foglalkozik,figyel rád stb.Az rendben van,hogy nem akarod korlátozni,elengeded,de a túl nagy szabadság se mindig jó.Találj egy középutat,hogy ne is korlátozd,de veled is legyen.Meg azért nem árthat néha odafigyelni is,4 hét még nem olyan nagy idő.
2008. júl. 27. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon nagyon boldog vok!Szerelmet vallott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kösze mindenkinek a válaszokat!

c u p p

ay

2008. júl. 29. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!