Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szerelmes lehet már belém? Én már az vagyok és már a szexet tervezem vele. Mert nagyon jól megértjük egymást. Olyan pár vagyunk mint a tűz és a víz. Yin-yang. Kiegészítjük egymást. De nem tudom mit érez.
Én 14vagyok,a barátom 18.4hete járunk.Soxor elengedem a haverjaival bulizni,h ne érezzen a nyaka körül hurkot.Még egyikünk sem vallott szerelmet.Én már érzem h szerelmes vok belé,de talán a női büszkeség nem engedi h bevalljam neki...tegnap isw volt bulizni.írtam neki egy sms-t,h nagyon hiányzik és féltem őt.Erre ő azt írta,h ne aggódjak nem csalna meg nem érdeklik más lányok,és már KEZD valamit érezni irántam....KEZD?!?!nemtom h ezt mire érthette...talán ő kezd belém szerelmes lenni?Vagy még csak most kezdek neki tetszeni?
Nagyon kedves velem,érzéki....de nemtom mit érezhet...becézget megóv mindentől...akkor lehet h már szerelem???Kérlek adjatok tanácsot....köcee p u c c c y
ay
Nagyon nagyon nagyon boldog vok!Szerelmet vallott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kösze mindenkinek a válaszokat!
c u p p
ay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!