Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy egyszer megkomolyodik és normális kapcsolatot akar?
#5-öske!
Nagyon szép mese, mesébe illő elképzelés. Inkább szállj le a földre a felhők közül!
57%
de vicces szöveg ezt te találtad ki? :O ja nem! loptad 40 másiktól :D stílus ... (Y) :D
a komoly kapcsolat a férfit felőrli szellemileg és anyagilag is.Ráér még 35évesen is :D meg ez tipikus nő duma,h miért nem velem kezd komolyat....miért??miben hiszed h más vagy mint bármelyik?
14-es: dehogy loptam, én tényleg így érzem. Nem szeretem a buta, alantas embereket, ennyi. Nem tudom az unintelligens viselkedést tolerálni, már attól is a falra mászok, ha pl. a -ba/-ba és -ban/-ben ragot nem tudják használni, pedig elvileg a magyar az anyanyelvük.
Miért őrli fel a férfit anyagilag? Azért, mert rossz nővel van együtt! Akkor igazságos, ha fele-fele arányban oszlanak meg az anyagi terhek, nekem pl. nem hiányzik az, hogy bárki is azt gondolja, hogy kitartott vagyok. De ez csak az én hozzáállásom. Ilyen szempontból érvénytelen a kijelentésed, mert egyrészt mindig minden alól van kivétel, szóval ne féltsd annyira a pénzed, másrészt nem éri meg hisztizni, ha neked is csak az "aranyásó" típusú nők kellenek.
Miben vagyok más? Abban, hogy engem az eszem irányít, nem az érzelmeim, mint rengeteg más nőt. Ez igazából zavaró Átlag Árpinak, de egy hozzám hasonlóan értelmileg irányított férfinak csak jó.
Milyen követ fújok én, és kivel? Ezt magyarázd el kérlek, mert nem világos.
Javítások: Dehogy is loptam...
-ba/-be...
javítások? neked sem megy ez...:) :D
persze kivétel van mindenben, csak nem mind1 h mennyi :) itt a lényeg.
nem magamról mondtam a pénzes dolog,ezt látom másokon.Bár nekem és szerintem sokaknak energia egy kapcsolat,minden téren,szellemi,lelki,fizikai,és anyagi :D ezért kvára nem mind1 h melyik nőre fecsérlem/pazarlom.És mivel sza*rok az arányok,ezért sok esetben nem érdemes belevágni.Ellenben mókázni kevesebb energia,és mégis örömet szerző :D az a 27éves srác is,keresse az igazit a bokor alatt ? vagy mi ?:D élni akar ennyi.
fúú megint meg kell magyarázni mindent...
18-as: Nem baj, hogy nem akar komolyat, ha senkit nem csap ezzel be, és nyíltan vállalja. Ettől függetlenül én mondjuk akkor sem jönnék össze egy ilyennel, ha tényleg komolyan gondolná, mert nem tudnék megbízni benne. Mindig arra gondolnék, hogy biztos becsajozik, ha valami gond merül fel a kapcsolatban, mert ezt a legkönnyebb, és ezt szokta meg. Ha valakinek tényleg egyenlő a nullával az érzelmi igénye, akkor soha ne is legyen komoly kapcsolata, mert csak az idejét pazarolná erre.
Az, hogy te minden nőt értéktelennek látsz, azért van, mert saját magaddal van bajod. A valóság viszont az, hogy rengeteg normális nő van, csak eleve észre sem veszed őket, mert nem feltűnősködő típusúak, vagy nem túl szépek. Azért így kijelenteni, hogy nincsenek, vagy nagyon kevesen vannak, emeletes f@ßság. De igenis vannak, csak meg sem látod őket!
na :D azért ne keverd,az, hogy valaki kalandozik függetlenként, nem egyenlő azzal h megcsalós típus,és máshoz menekülne azonnal,vagy h valaha is ilyet tett.Mindennek meg van a helye.
én meg nem látok minden nőt értéktelennek,én az arányokról beszéltem h rosszak :D nagyon nem ugyanaz azért... Magammal sincs bajom, nem tudom ez h jött ki...
Az otthon ülős lányokat nehezebb észlelni.De igen,van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!