Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, megbocsássam ezt a dolgot az új páromnak?
Szóval, a történet elég szomorú és nekem nagyon felkavaró is. Az előző pasimmal 2 év után szakítottam, ám ezt ő nem tudta feldolgozni és a lényeg a lényeg (most nem akarok fölösleges részletezésbe bocsátkozni) hogy 2 napja erőszakoskodott velem, lefogott, meg is ütütt és megpróbált megerőszakolni. Szerencsére nem sikerült neki, el tudtam menekülni. A mostani barátommal csak 2 hónaja vagyunk együtt de elmondtam neki mi történt. Erre ő felkereste a volt pasimat és péppé zúzta az arcát. Nem tudtam hogy ilyen a vármérséklete, eléggé megijesztett a dolog. Tudom, hogy csak meg akart védeni de ezt túlzásnak éreztem, nem azért mondtam el neki hogy ezt tegye. Most felfüggesztettem vele a kapcsolatot, nem tudom mit tegyek. Ráadásul még attól is tartok, hogy a volt pasim fel fogja jelenteni, elég jó esélyt látok rá sajnos.
Nagyon-nagyon bánt hogy ilyen helyzetbe kerültem, magamat hibáztatom hogy ez megtörtént, nagyon el vagyok keseredve. Már megbántam hogy elmondtam a dolgot, meg kellett volna tartanom magamnak.
Szerintem bocsásd meg neki.
Tényleg nem kezelte jól a helyzetet, de végül is csak meg akart téged védeni, mégha a legrosszabb módszert is választotta erre.
Tisztázd vele, hogy ilyet mégegyszer ne, de szerintem legyél mellette.
Nem érdemelsz Te ilyen pasit, aki így kiáll melletted. Így eldobni valakit, aki mindent megtesz érted.
Szerintem szakíts vele, hagy találjon egy normális lányt.
Ti istenverte hülyék. Mielőtt entert nyomtok, visszaolvassátok, mit akartok elküldeni? Felfogtátok egyáltalán, hogy a kérdezőt majdnem Megerőszakolták? Az nem ám úgy megy, hogy jaj, szia, gyere, megduglak ahaha. Lefogták, ütötték.
Basszuskulcs, már miért ne verné ki a hidegverejték a csajt, ha a jelenlegi hapsija is az erejét használta más ellen, haragból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!