Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiteget mindeki feleslegesen?
19 éves vagyok, csöndes, visszahúzódó, udvarias és előzékeny vagyok és voltam a lányokkal, mindig segítőkész. Egyetlen barátnőm volt, belé nagy szerelmes is voltam, de mióta szétmentünk azóta teljes a depresszió.
Próbáltam ismerkedni, de nekem nem megy, egy valaki volt, akinél azt hittem hogy lehet több, mert folyton bókolt meg dícsért az egyik barátomnak, de aztán mégse érdeklődött irántam, sose kérdezett semmit, és nem is érdekelte túlzottan hogy beszélgetünk.
Mindig hallgatom a családomtól, a barátaimtól, hogy majd lesz más, biztos hogy lesz más, ne aggódjak-e miatt... De most legyünk őszinték, nem egy ember van, aki 30-40 éves és még nem volt párkapcsolata. Úgy érzem hogy az az egy esélyem volt és elúszott, és nagyon félek tőle hogy egyedül élem le az életem, hogy nem lesznek gyerekeim, hogy magányos maradok.
Én 19 évesek kezdtem ezt a randizást, ismerkedést, pártalálás dolgot. És 5 évvel később ismertem meg a férjemet. Szóval semmiről nem vagy lemaradva.
Amúgy meg akinek 30-40 évesen nem volt párkapcsolata annál agyban nem stimmel valami...N(28)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!