Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha baratomtol ferfi boxert kaptam ajandekba?
Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 23:12
1/13 anonim válasza:
mi? ezt kifejtenéd jobban..
felmerülhet így bennünk, hogy ez a kérdés kamu
2/13 anonim válasza:
:O lehet hogy most nincs rajta boxer? :D:P támadd le XD
3/13 A kérdező kommentje:
Nem reg kaptam meg a karacsonyi ajandekom...egyik dobozban viszont egy ferfi boxer volt..es nem tudom ez m mit jelent...v h meirt kaptam ezt tole...es nem kamu
2009. dec. 24. 23:21
4/13 anonim válasza:
Kérdezd meg talán. Lehet a szeretőjének szánta csak véletlenül te kaptad? xD
5/13 anonim válasza:
hát .. szerintem kérdezd meg tőle.
(pasi vagyok, de én sem értem)
6/13 anonim válasza:
A lányok "szeretnek férfi boxerben" aludni, mintegy pizsamaként használják. Legalábbis "sok férfiben él még ez a tudat". Így lehet, hogy ez volt a cél.
7/13 anonim válasza:
lehet szexinek talál boxerben. :D lepd meg, hogy egyszer boxerbe toppansz be hozzá. :P:D:D
8/13 A kérdező kommentje:
Hat megfogom kerdezni az tuti,nagyon erdekel;))koszonom a valaszokat..meg johetnek tippek:)
2009. dec. 24. 23:27
9/13 anonim válasza:
én is a boxerben alvásrs tippelek, magamból kiindulva
10/13 anonim válasza:
Mit kell ezen ennyit agyalni? Ott és akkor megkérdezhetted volna! Jó, holnap sem lesz késő akkor is megkérdezheted!
Semmi komolyabb jelentősége sincs, csak hogy szeretné ha boxerben aludnál nála legközelebb! Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!