Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomtol kaptam ajandekba egy macit! Azota szakitottunk es nagyon rossz helyzetben vagyok, nem tudok beszelni! Lehet hogy megrontott vele?
Ez nem vicces!
AZ hogy orvosok es nagymamak szerint megrontott !
Mert nagyon rosszat csinalt nekem ami megbocsajthatattlan, en kerulltem bajba miatta de emgis szeretem!
Es miatta kaptam egy sokkot es nem jon ki egy hang se a torkombol es 2 napja csak irok papirra ha valami kozolnivalom van !
Nem ilyen valaszokat varok hanem segitseget !!!
Koszonom !
Nem szuzesseg elveszteserol van szo !
Hanem rontasrol atokrol .. hogy elatkozta a macit es hogy ezzel bajt hoz ram !
Ne haragudjatok ha nem tettem ertelmesen fel a kerdest de kivagyok keszulve idegileg !
Nagyon osszeroppantam es senkivel sem tudok beszelgettni :(
Es az atokrol szerettnek valamit megtudni !
A ciganyok tudnak pl ilyet csinalni hogy megatkoznak egy macit es aki ajandekba kapja azt megrontjak vele ?!
Ilyen nincs szerintem, legalábbis én nem nagyon hiszek a rontásokban. De ha Te hiszel benne, akkor menj el egy hitelesnek tűnő természetfelettivel foglalkozó egyénhez. Vannak ilyenek.
Amúgy mennyire rázott meg a szakítás, mert esetleg azt el tudom képzelni oknak..még valamennyira. Vagy orvosi gond van.
Mit mondott pontosan az orvos, mert el nem hiszem, hogy azt mondta megátkoztak :P
Amúgy ha egyik sem működik, akkor a pszichológust vagy a pszichiátert tudnám ajánlani. Inkább a pszichiátert..
Nagyon sok duh van bennem! Nagyon szeretem a volt baratomat de tudom hogy ar vege es muszaly lezarjam magamban! Az iment mar modntam 2 szot.. persze enneknagyon orult anyum! Az ok amiert annyira osszeroppantam meg lehet az is hogy lehet teherbe ejtett es hogy elhagyott na meg irto csunya dolgokat vagott a fejemhez! Az orvos azt mondta hogy sokkot kaptam azert nem tudok beszelni. A rokonok es szulok modntak a rontasokat :(
Szerintetek jo otlet mas fiuval elfelejteni azt akit meg most is imadok ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!