Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztost a bizonytalan kalandért?
Figyelt kérdés
egy tartós kapcsolatban élek fél éve.Maximálisan a jövendőbelimnek képzelem el a srácot akivel együtt vagyok,vele szeretném a jövőmet! de... most közbe jött egy másik srác. akibe ugyérzem kicsit belezugtam.ugyérzem kell nekem.érdemes egy kalandal kockáztatni a biztos kapcsolatot? ti ilyen helyzetben mit csináltatok? hogy sült ki a végén? tudom az lenne a célszerű ha elfelejteném az uj srácot, de állandoan mindig eszembe jut bármiről... :( mit tegyek?2009. dec. 24. 22:43
1/8 anonim válasza:
Figyelj. Próbáld ki az új sráccal, de csak úgy, hogy szakítasz a régivel. Ennyi. Most ha átb*szod a fickód, akkor egy riherongy vagy.
2/8 anonim válasza:
de hol itt a kockázat? elmondod neki, a sráccal sexelsz egy jót, és ennyi.
Nem értem a problémát.
5/8 anonim válasza:
Majd meglátjuk, mekkora paraszt leszek, ha épp Te voltál a felszarvazott. :D
6/8 anonim válasza:
Hát ha átfordítjuk fiú oldalra akkor abban biztosak lehetünk h ők általában maradnak a stabil pontnál. Legalábbis a normális fiúk. Szerintem ez egy fellángolás neked mst, és talán nem éri meg kockázatni ha ilyen terveid vannak a pároddal. A szerelmes sem tart örökké. Ha már 20éves házasok lesztek , nm lesztek már szerelmesek, csak önzetlenül szeretitek egymást. Viszont ha talán azért vágysz a másik pasira mert nem élted ki magad, akkor azt mond meg a párodnak h most menjetek külön egy ksi időre mert komoyaln gndolod vele, de nem szeretnéd 10 év múlva othagyni ezért szeritenm jó akpcsoaltban meg lehet ezt beszélni. sok sikert. csak okosan.
7/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! köszönöm szépen a válaszodat, nagyon hasznosnak tűnik :) erre még nem is gondoltam. mindenkinek köszönöm a hozzászólást, én se büszke rá...
2009. dec. 25. 10:26
8/8 anonim válasza:
Ne legyél hülye! Maradj a szerelmeddel, már ha egyáltalán igazán szereted. Mert ugye ha másfelé kacsingatsz az már elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!