Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztost a bizonytalan kalandért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztost a bizonytalan kalandért?

Figyelt kérdés
egy tartós kapcsolatban élek fél éve.Maximálisan a jövendőbelimnek képzelem el a srácot akivel együtt vagyok,vele szeretném a jövőmet! de... most közbe jött egy másik srác. akibe ugyérzem kicsit belezugtam.ugyérzem kell nekem.érdemes egy kalandal kockáztatni a biztos kapcsolatot? ti ilyen helyzetben mit csináltatok? hogy sült ki a végén? tudom az lenne a célszerű ha elfelejteném az uj srácot, de állandoan mindig eszembe jut bármiről... :( mit tegyek?
2009. dec. 24. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj. Próbáld ki az új sráccal, de csak úgy, hogy szakítasz a régivel. Ennyi. Most ha átb*szod a fickód, akkor egy riherongy vagy.
2009. dec. 24. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:

de hol itt a kockázat? elmondod neki, a sráccal sexelsz egy jót, és ennyi.

Nem értem a problémát.

2009. dec. 24. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
de paraszt vagy előző!!!
2009. dec. 24. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
vagyis az elsőre gondoltam.
2009. dec. 24. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk, mekkora paraszt leszek, ha épp Te voltál a felszarvazott. :D
2009. dec. 24. 22:57
 6/8 anonim válasza:
Hát ha átfordítjuk fiú oldalra akkor abban biztosak lehetünk h ők általában maradnak a stabil pontnál. Legalábbis a normális fiúk. Szerintem ez egy fellángolás neked mst, és talán nem éri meg kockázatni ha ilyen terveid vannak a pároddal. A szerelmes sem tart örökké. Ha már 20éves házasok lesztek , nm lesztek már szerelmesek, csak önzetlenül szeretitek egymást. Viszont ha talán azért vágysz a másik pasira mert nem élted ki magad, akkor azt mond meg a párodnak h most menjetek külön egy ksi időre mert komoyaln gndolod vele, de nem szeretnéd 10 év múlva othagyni ezért szeritenm jó akpcsoaltban meg lehet ezt beszélni. sok sikert. csak okosan.
2009. dec. 24. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! köszönöm szépen a válaszodat, nagyon hasznosnak tűnik :) erre még nem is gondoltam. mindenkinek köszönöm a hozzászólást, én se büszke rá...
2009. dec. 25. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél hülye! Maradj a szerelmeddel, már ha egyáltalán igazán szereted. Mert ugye ha másfelé kacsingatsz az már elég gáz.
2009. dec. 25. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!