Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány 28 éves pasi összeillik?
Megpróbálom részletesen leírni :) Augusztusban lesz a szülinapunk szóval úgy is írhattam volna,hogy 18,29..
Most fogok érettségizni és tovább tanulni, másik városban.Mi amúgy egy városban lakunk, egy társkeresőn ismertem meg 1 hete és azóta minden nap beszélünk,de még nem találkoztunk.Tudom,hogy viccesen hangozhat, de egymásba szerettünk már így is...és külsőre is bejövünk egymásnak szóval..úgy minden jó :) pedig nem így terveztem..voltak is kis gubancok..mielőtt kérdezné valaki, nem nem csak azt akarja tőlem, mivel én ezt mondtam neki,hogy csak az legyen köztünk és ő ezt nem fogadná el,hogy csak annyi..Természetesen én sem komolyan gondoltam,hogy csak lefeküdni szeretnék vele..
De a barátaim kijelentették,hogy ha összejövök vele akkor hozzám se szólnak :( pedig nem is ismerik.Igazából ők csak féltenek,mert nem akarják hogy ennyire idősebbel járjak.A szüleim nem tudom mit szólnának hozzá, azért elég modernek :D De mégis félek ettől az egésztől..gyereket egyébként még nem akar, hát én sem tervezem egyelőre, viszont szeptembertől fősulira megyek és azért élni is akarom az életem.Komoly vagyok, de sok mindenben gyerekes. De ahogy észrevettem ő sem érzi magát 28-nak :)
Nehéz választanom, mert ha nem beszélünk hiányzik és mindig rágondolok, de nekem a barátaim is fontosak :(
tokmind1 mirol beszeltetek...
egy het utan "szerelmesek" lettetek es meg nem is talalkoztatok
te a tipikus tini naivsagban szenvedsz, o meg friss hust akar dugni, diohejban ennyi
Hát még a korkülönbség hagyján, mert van olyan kapcsolat, ahol több év van a felek között. Itt inkább a kapcsolat hosszútávúsága az ami kérdőjeles. Neki már gondolom megvan a maga kis rutinja az életben, dolgozik, hazamegy, esetleg egy sör a haverokkal. De te még most kezdesz beérni. Ha meg másik városba fogsz egyetemre menni, na akkor aztán főleg búcsút inthetsz a pasinak. Igaz, nem mondtad, hogy hosszútávban gondolkozol-e vele vagy sem. Én is voltam egyetemista és láttam sok mindent. 5 éves kapcsolatot egy kis kalandért úgy dobálnak a levesbe néhányan, hogy csak na. Nem azért mondom, hogy általánosítsak, de ott távol leszel a pasitól és körül fog venni nagyon sok fiatal srác, akinek hasonló az érdeklődési köre mint a tiéd, tán az életszemlélete is és lehet hogy még helyesek is. Meg aztán a társaság is majd fog "sodorni" téged valamilyen szinten, hiszen rengeteg órátok lesz együtt, gyakorlatok, előadások, és persze bulik, esetleg csoportos kis összeröffenések.
Egyrészt ezt a 29 éves férfi, akire esélyes hogy pár év múlva kapuzárási pánik fog rátörni, nem fogja szó nélkül hagyni. Nem ritka hogy ilyenkor mondja meg az ember a másiknak, hogy válasszon: ő vagy a közösségi élet. Aztán arra ébredsz amikor hazasétálsz a diplomaosztódról, hogy időd sem volt fiatalnak lenned, tapasztalnod, barátokat és életre szóló élményeket szerezned (nem csak szexuálisra gondolok). Egy hét múlva meg lehet lelép a pasas egy 30-as nővel családot alapítani.
Elolvastam a hozzászólásokat, furcsának tartottam, hogy mindenki igyekszik leírni azt hogy mi lesz... :-)
A legtöbb kapcsolatot az olyan emberek teszik tönkre, akik mindent előre tudnak. Pl. ha rájön a kapuzárási pánik, ő már tudja milyen az élet, te meg sok időt eltöltesz korosztályodbeli srácokkal, akik hasonló érdeklődési körűek, stb stb...
Hááát én igen széles korosztályt felőlelően folytattam már beszélgetést emberekkel és elmondhatom, hogy beszéltem olyan 16 éves lánnyal, aki sokkal jobban tudta mit akar az életben, mint egy 40 éves nő... ...de ez természetesen fordítva is előfordult, ergó nincs erre recept... :-)
Ha ők most egymásra gerjedtek, had próbálják ki egymást, aztán vagy rájönnek, hogy ennek így kellett lennie, vagy nem... :-)
Ennél ez nem bonyolúltabb! :-)
Utolsóval egyetértek!
Ha a fiú nincs 28 éves szinten, és nem vágyik még gyerekre a közeljövőben, és szeretik egymást, akkor simán működhet!
A szerelem nem korfüggő. És a fiú sem olyan öreg, hogy már csak a 17 éves lányokat nézze friss husinak, hiszen mondjuk egy 24 éves lányt is megkaphatna, aki szintén mondható frissnek...
Plussz egy szavazat a megpróbálnira! :)
Hátha ez segít:
21 éves lány vagyok, a párom most 33 éves, 5 éve vagyunk együtt, a legnagyobb egyetértésben, nagyon szeretjük egymást. Jövőre végzek a főiskolán, összeköltözünk, utána pár év múlva tervezzük a babót is...:) Nem bántam meg semmit, örülök, hogy őt választottam. Bár az tény, hogy ő nem néz ki most sem 33 évesnek, nem tudom nálatok ezzel mi a helyzet, mert ugye fontos a külső is...bár, ha jól veszem ki a szavaidból ezzel nálatok nincs probléma.
Remélem tudtam segíteni és tanácsot adni adni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!