Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány 28 éves pasi összeillik?
Megpróbálom részletesen leírni :) Augusztusban lesz a szülinapunk szóval úgy is írhattam volna,hogy 18,29..
Most fogok érettségizni és tovább tanulni, másik városban.Mi amúgy egy városban lakunk, egy társkeresőn ismertem meg 1 hete és azóta minden nap beszélünk,de még nem találkoztunk.Tudom,hogy viccesen hangozhat, de egymásba szerettünk már így is...és külsőre is bejövünk egymásnak szóval..úgy minden jó :) pedig nem így terveztem..voltak is kis gubancok..mielőtt kérdezné valaki, nem nem csak azt akarja tőlem, mivel én ezt mondtam neki,hogy csak az legyen köztünk és ő ezt nem fogadná el,hogy csak annyi..Természetesen én sem komolyan gondoltam,hogy csak lefeküdni szeretnék vele..
De a barátaim kijelentették,hogy ha összejövök vele akkor hozzám se szólnak :( pedig nem is ismerik.Igazából ők csak féltenek,mert nem akarják hogy ennyire idősebbel járjak.A szüleim nem tudom mit szólnának hozzá, azért elég modernek :D De mégis félek ettől az egésztől..gyereket egyébként még nem akar, hát én sem tervezem egyelőre, viszont szeptembertől fősulira megyek és azért élni is akarom az életem.Komoly vagyok, de sok mindenben gyerekes. De ahogy észrevettem ő sem érzi magát 28-nak :)
Nehéz választanom, mert ha nem beszélünk hiányzik és mindig rágondolok, de nekem a barátaim is fontosak :(
Ha a komolyságuk egy szinten van, és megvan a közös hullámhossz, akkor nincs gond evvel.
26F
"ismertem meg 1 hete"...
na én innen nem olvastam tovább. ez egy felnőtt férfi, lassan családot akar, te meg 17 évesen annyira éretlen és naiv vagy, hogy egy hét internetes ismerkedés után már kb. az egész életedet megszervezted vele :D
Hogy lehetnek egyesek ilyen alpáriak?Bár sajnos ebben a kategóriában nagy részt gyerekek tartózkodnak.
Szerintem nézzétek meg a közös céljaitokat, a suli lenne a legkisebb gond.Ha ennyire vonzódsz hozzá ne félj az egésztől, vannak ennél cifrább dolgok is.. 20 éves 35 évessel pl. mégsem lehet arra sem mondani, hogy csak azért vannak együtt.
Viszont azon elgondolkodnék a helyedben, hogy kik is az igaz barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!