Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves lány 28 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány 28 éves pasi összeillik?

Figyelt kérdés

Megpróbálom részletesen leírni :) Augusztusban lesz a szülinapunk szóval úgy is írhattam volna,hogy 18,29..

Most fogok érettségizni és tovább tanulni, másik városban.Mi amúgy egy városban lakunk, egy társkeresőn ismertem meg 1 hete és azóta minden nap beszélünk,de még nem találkoztunk.Tudom,hogy viccesen hangozhat, de egymásba szerettünk már így is...és külsőre is bejövünk egymásnak szóval..úgy minden jó :) pedig nem így terveztem..voltak is kis gubancok..mielőtt kérdezné valaki, nem nem csak azt akarja tőlem, mivel én ezt mondtam neki,hogy csak az legyen köztünk és ő ezt nem fogadná el,hogy csak annyi..Természetesen én sem komolyan gondoltam,hogy csak lefeküdni szeretnék vele..

De a barátaim kijelentették,hogy ha összejövök vele akkor hozzám se szólnak :( pedig nem is ismerik.Igazából ők csak féltenek,mert nem akarják hogy ennyire idősebbel járjak.A szüleim nem tudom mit szólnának hozzá, azért elég modernek :D De mégis félek ettől az egésztől..gyereket egyébként még nem akar, hát én sem tervezem egyelőre, viszont szeptembertől fősulira megyek és azért élni is akarom az életem.Komoly vagyok, de sok mindenben gyerekes. De ahogy észrevettem ő sem érzi magát 28-nak :)

Nehéz választanom, mert ha nem beszélünk hiányzik és mindig rágondolok, de nekem a barátaim is fontosak :(

2014. ápr. 28. 15:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ha a komolyságuk egy szinten van, és megvan a közös hullámhossz, akkor nincs gond evvel.

26F

2014. ápr. 28. 15:09
 2/20 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy hagyományőrző vagy.
2014. ápr. 28. 15:10
 3/20 anonim ***** válasza:

"ismertem meg 1 hete"...

na én innen nem olvastam tovább. ez egy felnőtt férfi, lassan családot akar, te meg 17 évesen annyira éretlen és naiv vagy, hogy egy hét internetes ismerkedés után már kb. az egész életedet megszervezted vele :D

2014. ápr. 28. 15:10
 4/20 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 28. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:
Jól megfog dugni ne félj.
 6/20 A kérdező kommentje:
Ha azt sem tudod miről beszélünk és hogyan minek írsz ilyet?Igen, nem ismerem még teljesen, ez igaz. De nem tudod mennyit és hogyan beszélünk. Mellesleg pont azért írtam le külön a gyerektémát is ide, mert nem akar még.
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha megindul a kölcsönös vonzalom, mind1 miért alakult úgy, engedj neki. Mondhatnám, hogy 11 év az sok. Teljesen máshogy gondolkoztok már számtalan dologról, de ez totál mellékes. Ő keres valamit, te keresel valamit, és ezt most lehet megtaláltátok mindketten. Innentől kezdve pedig mind1, hogy ő vagy épp majd egyszer te sokkal komolyabb legyél a másiknál, hiszen valami megfogott benne, amihez valószínű vagy lényegtelen, vagy épp pont elsődleges fontosságú ez a korkülönbség.
2014. ápr. 28. 15:14
 8/20 anonim ***** válasza:
Túl nagy ez a korkülömbség.
2014. ápr. 28. 15:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Rád férne már egy alapos dugás kérdező és egy 28éves dákó pontosan megfelel a célnak.
2014. ápr. 28. 15:15
 10/20 anonim ***** válasza:

Hogy lehetnek egyesek ilyen alpáriak?Bár sajnos ebben a kategóriában nagy részt gyerekek tartózkodnak.

Szerintem nézzétek meg a közös céljaitokat, a suli lenne a legkisebb gond.Ha ennyire vonzódsz hozzá ne félj az egésztől, vannak ennél cifrább dolgok is.. 20 éves 35 évessel pl. mégsem lehet arra sem mondani, hogy csak azért vannak együtt.

Viszont azon elgondolkodnék a helyedben, hogy kik is az igaz barátaim.

2014. ápr. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!