Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban elmulik a szerelem?

Én is 3 éve vagyok párommal együtt már lassan és nem változik semmi. Folyamatosan egyre jobb, aminek nagyon örülök és ő is.
Rendben van az önbizalmunk, nem vagyunk féltékenyek a másikra feleslegesen.
Ne kövessétek el azt a hibát, hogy féltékenykedtek feleslegesen. Meg fogja ölni a kapcsolatot csak.
Élvezzétek az életet :)

A lenyeg: ne agyald tul a dolgokat. Nekem az ilyen hulyesegek miatt ket kapcsolatom ment tonkre. Lehet, hogy tenyleg ott voltak a dolgok amiket en "belelattam" a dolgokba, de ha nem ezen ragodtam volna folyamatosan, sokszor ugy, hogy neki is elmondtam, akkor tuti jobb lett volna.
A masik, hogy ilyenkor akarva akaratlanul maskepp viselkedsz vele, annak ellenere, hogy o esetleg nem bant meg semmivel lehet, hogy hisztisebb morcosabb vagy es ebbol lehetnek folosleges konfliktusok.
Nem egyszeru, en is parazok neha parom exe miatt, mert nagyon sokaig voltak egyutt, de probalom megnyugtatni magam, hogy joval azelott szakitottak, hogy en megismertem, esely sincs ra, hogy ujrakezdjek es meg a legelejen egyszer rakerdeztem, el is mondtam, hogy miert, akkor elmondta, hogy aminek egyszer vege annak vege es kesz.
Szoval nem erdemes tulparazni a dolgokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!