Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban elmulik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban elmulik a szerelem?

Figyelt kérdés
En 3 eve szerelmes vagyok a pàromba, tényleg teljesen elmulik egyszer ez az erzes es atvalt szeretette? Szerintetek melyik erzes tartja össze az embert?vagyis ha szeretette alakul ugyanugy tiszteljük hüsegesek leszünk vagy ha nincs szerelem massa alakul a kapcsolat? Velemyenyeket szeretnek ki hogy erzi a kapcsolatat, mennyi idö utan erezte hogy nem szerelmes a parjaba ugy mint az elejen? Es kepes volt barmifele megcsalasra? Kicsit hulyen fogalmaztam, a szerelem es a szeretet kozott mi valtozott meg a kapcsolatban?
2014. ápr. 28. 09:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sosem szeretnem hogy ilyen butasag miatt vege legyen.annyira szeretem h allandoan rettegek attol h vki akar kozenk all. Es szerencsere csak neha jon par nap amikor csak agyalok agyalok es beleorulok mar.
2014. ápr. 28. 11:37
 12/20 PearlDiver ***** válasza:
A legtöbb párkapcsolati probléma, ami egy alapból jól működő és aztán romló kapcsolatban előjön, az szerintem az önzés miatt van. A felek megunják az önzetlenséget, és a saját érdekeiket kezdik keresni, ahelyett hogy egymást tennék boldoggá. Ha ezt ti elkerülitek, akkor nem igazán kell tartani olyasmitől, hogy "véletlenül" félreléptek vagy elmúlik az együttlétek varázsa. Éljetek tudatosan, legyetek önfeláldozók és türelmesek, és az a 3 szerelmes év jó hosszúra fog nyúlni :)
2014. ápr. 28. 11:37
 13/20 A kérdező kommentje:
:) ugy lesz! Koszonom
2014. ápr. 28. 11:39
 14/20 Noydra ***** válasza:

Én is 3 éve vagyok párommal együtt már lassan és nem változik semmi. Folyamatosan egyre jobb, aminek nagyon örülök és ő is.

Rendben van az önbizalmunk, nem vagyunk féltékenyek a másikra feleslegesen.

Ne kövessétek el azt a hibát, hogy féltékenykedtek feleslegesen. Meg fogja ölni a kapcsolatot csak.

Élvezzétek az életet :)

2014. ápr. 28. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Lassan 5 éve vagyok együtt a párommal és még mindig szerelmes vagyok belé. Hülyeség, hogy elmúlik.
2014. ápr. 28. 11:51
 16/20 anonim ***** válasza:

A lenyeg: ne agyald tul a dolgokat. Nekem az ilyen hulyesegek miatt ket kapcsolatom ment tonkre. Lehet, hogy tenyleg ott voltak a dolgok amiket en "belelattam" a dolgokba, de ha nem ezen ragodtam volna folyamatosan, sokszor ugy, hogy neki is elmondtam, akkor tuti jobb lett volna.

A masik, hogy ilyenkor akarva akaratlanul maskepp viselkedsz vele, annak ellenere, hogy o esetleg nem bant meg semmivel lehet, hogy hisztisebb morcosabb vagy es ebbol lehetnek folosleges konfliktusok.

Nem egyszeru, en is parazok neha parom exe miatt, mert nagyon sokaig voltak egyutt, de probalom megnyugtatni magam, hogy joval azelott szakitottak, hogy en megismertem, esely sincs ra, hogy ujrakezdjek es meg a legelejen egyszer rakerdeztem, el is mondtam, hogy miert, akkor elmondta, hogy aminek egyszer vege annak vege es kesz.

Szoval nem erdemes tulparazni a dolgokat.

2014. ápr. 28. 11:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Nalam is az aproblema h agyalok aztan teljesen beleelem magam a tudatomba mintha valod lenne. Es tenyleg kicsit mas vok es en probalom legyurni de amikor tulhatalmaskodik rajtam akkor kicsuszik. Szerencsere nincsnek balhek megtudjuk beszelni csak rosszul erzi o is meg en is magam. Mindenkepp megfogadom a tanacsotokat es mindig a napnak a percnek fogok elni es elvezni akarom minden egyes napot! Koszonom . Olvasgattam sokat e dolgokrol de igy h tobb velemeny latok es mindenki hasonlokat ir teljesen megnyugtatott. Ha vegzek meloban ma beleugrok parom nyakaba h mennyire szeretem:)
2014. ápr. 28. 12:26
 18/20 anonim ***** válasza:
Anyáék szerint sem múlik el. Több, mint 40 éve házasok. A lényeg, hogy mindketten tudjátok mikor kell beszélni, és mikor nem, meg a nagyjából hasonló értékrend. A párommal mi több, mint 6 éve vagyunk együtt (gyerek még sajnos nincs), az előző felsoroláshoz tapasztalatból még annyit tennék hozzá, hogy kell a jó, és rendszeres szex is.
2014. ápr. 28. 12:29
 19/20 A kérdező kommentje:
Es orulok hogy nem csak en vok boldog han ti is:) es hogy ennyire oszinten normalisan valaszoltatok , tartottam negativ valaszoktol is.ami n temahoz tartozik
2014. ápr. 28. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Én neten ismertem meg a barátnőmet. Sose volt téma, hogy bármi lehet köztünk, de jó barátok lettünk. Aztán évekkel később úgy alakultak a dolgok, hogy ideköltözött a közelbe (addig messze lakott ezért nem is nagyon találkoztunk). A rendszeres találkozás megváltoztatta a dolgokat és összejöttünk. Ez 2 éve volt, de azóta se vagyunk szerelmesek. Mindkettőnknek rossz emlékei vannak szerelemmel kapcsolatban, és mi máshogy is ismertük meg egymást gondolom ezért nem alakult ki. Nem rég aggódott barátnőm, hogy gond lesz belőle, hogy nem vagyunk szerelmesek. Beszéltünk róla, elmondtam hogy rossz élményeik is vannak róla, múlandó érzés is, ez akár csalódást is okozhat, hogy már nem azt érezzük mint régen. Mi meg nem olyan dolgot érzünk ami múlna, hanem egyre jobb minden. Talán ez az az érzés ami másoknál szerelem után van. Mindent megteszünk egymásért. Ő se aggódik már. Tökéletesen működik a párkapcsolatunk. Ezek után nem hiszem, hogy a szerelem a legfontosabb dolog a párkapcsolatban.
2014. ápr. 28. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!