Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban elmulik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban elmulik a szerelem?

Figyelt kérdés
En 3 eve szerelmes vagyok a pàromba, tényleg teljesen elmulik egyszer ez az erzes es atvalt szeretette? Szerintetek melyik erzes tartja össze az embert?vagyis ha szeretette alakul ugyanugy tiszteljük hüsegesek leszünk vagy ha nincs szerelem massa alakul a kapcsolat? Velemyenyeket szeretnek ki hogy erzi a kapcsolatat, mennyi idö utan erezte hogy nem szerelmes a parjaba ugy mint az elejen? Es kepes volt barmifele megcsalasra? Kicsit hulyen fogalmaztam, a szerelem es a szeretet kozott mi valtozott meg a kapcsolatban?
2014. ápr. 28. 09:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kerdes engem is sokaig foglalkoztatott. Nem vagyok biztos benne, hogy elmulik, tobb mint ket eves kapcsolatban sem mult el, akkor sem miutan mar egyutt eltunk, minden idonket egyutt toltottuk es hasonlok.

Szerintem inkabb az van, hogy egy ido utan megszokjuk a parunkat, nincs mar az a nagy rozsaszin kod, nyugodtabb lesz a kapcsolat, mas dolgok kerulnek eloterbe.

Ami osszetartja a kapcsolatot az a kolcsonos tisztelet, bizalom, szeretet es a kozos dolgok.

Szerintem nincs jobb mint a sok "inside joke", a kozos emlekek vagy az, hogy pontosan tudod, hogy hogy issza a parod a kavet. Ezekhez ido es figyelem kell es az, hogy erdekeljen. Ha teljesen elmulna a szerelem es ezen mulnanank a kapcsolatok akkor nem lennenek igazan hosszu es tartalmas kapcsolatok.

2014. ápr. 28. 09:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem múlik el, de a kezdeti lángolás, az újdonság varázsa elmúlik, ez természetes. Egy idő után megszűnik az első torokszorító izgalma, mert nem kell már izgulnod. Viszont átveszi a helyét (legalábbis nálam) a szeretetteljes nyugalom, élvezzük együtt az életet. Ugyanakkor szerelmes vagyok a páromba, nagyon - de máshogyan. De a változás egyáltalán nem rossz. :)

Az aki nem szerelmes a párjába már, ott már haldoklik a kapcsolat. A kapcsolatért akkor is tenni kell, ha már túl vagyunk a kezdeti lángoláson. Különben elmúlik.

2014. ápr. 28. 09:23
 3/20 anonim ***** válasza:
van olyan típus akinél nyom nélkül elmúlik mindig
2014. ápr. 28. 09:25
 4/20 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom ki hány éves kapcsolatról írja,hogy nem múlik el, mert igenis elmúlik. Vagyis mégsem mert szereted meg tudod,hogy ő az életed párja, csak nem marad meg a szerelem. De átalakul olyas fajta szeretetté amit más iránt nem tudsz érezni. Kell neked a másik vele akarsz lenni csak nincs szerelem. Ettől még mély dolgok maradnak.

A párodra úgy tekintesz majd végig mint senki másra.

2014. ápr. 28. 09:42
 5/20 PearlDiver ***** válasza:
A hormonjaid kb másfél, max 2 évig tudnak tombolni. Hogy az elsöprő szerelem mennyire alakul át ragaszkodó, érett szeretetté, azon múlik, mire hasznaltátok az energiával teli időszakot. Ha sikerült tevékenyen boldoggá tenni egymást és kialakult a bizalom, hűség, tisztelet stb akkor nem meglepő, hogy 3 év után is ezt érzed. Ne félj attól, hogy elmúlik, a szerelem főleg kémia, de a szeretet az döntés.
2014. ápr. 28. 09:51
 6/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél és minden kapcsolatnál más.

Nekem a jelenlegi kapcsolatom 13 éve tart, és nem múlt el a szerelem. Voltak olyan időszakok, amikor annyira nem éreztem magam szerelmesnek, de az pont hullámvölgyekben volt. Most viszont úgy érzem (érezzük) hogy még annál is jobban szeretjük egymást, mint az elején.

2014. ápr. 28. 09:59
 7/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2014. ápr. 28. 10:44
 8/20 A kérdező kommentje:
Es a szex is jo marad? Vagy a szeretet idoszakban kepes az ember inkabb kalandot keresni? Oszinten szeretnem tudni :) letezik olyan elet ahol senki nem csalt meg senkit?
2014. ápr. 28. 10:49
 9/20 anonim ***** válasza:

Nekünk 13 év után is nagyon jó a szex. Sőt jobb is, mint az elején, mivel már sokkal jobban ismerjük egymást. De persze ebben is voltak hullámvölgyek. Illetve, amikor hullámvölgyek voltak, akkor a szex sem volt olyan, mint amikor minden rendben van.

De hát ilyen az élet, nem lehet mindig minden tökéletes. Vannak időnként rosszabb időszakok mindenben.

Persze nem mindegy, hogy a nehézségek milyen jellegűen, milyen komolyak, mennyire nagyok. De ha a két fél szereti egymást és hajlandó is tenné azért, hogy a kicsit rosszabb időszakot átvészeljék, akkor meg lehet oldani a problémákat. És nem az a megoldás, hogy megcsaljuk, mert azzal csak még több probléma lesz.

2014. ápr. 28. 11:00
 10/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, mindennel jobban szeretem a parom mar 2 eve elunk egyutt. Vannak kisebb idoszakok amikor ugyerezzuk elhanyagoltuk egymast de mindig megbeszeljuk. Orulok hogy oszinten valaszoltatok. Bizom benne hogy a mi kapcsolatunk is rendben lesz. Csak van egy igen pici inkabb oriasi hibam. Keves az onbizalmam es neha kivetitem paromra, es feltekeny vok de nagyon. Bizom benne csak neha elkap a hev mivan ha kihasznalja a bizalmamat! Otletek van mit tehetnek h a lelkem melyen idonkent ne gyotorjon ilyen tudat?
2014. ápr. 28. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!