Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elköltözött tőlem a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltözött tőlem a barátnőm, és nagyon megváltozott, ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Vagyis, részben tudom, de szeretem, és vissza szeretném kapni. Segítsetek. A sztorit leírom lenntebb.

Álprofil hoztam létre régen Facebook-on, s idővel kaptam egy levelet, hogy lájkoljam a képét a csajnak. Bókolgattam neki, szóba enyeledtünk, és megadtam neki később a rendes profilom.Majd találkozgattunk, jól elvoltunk, csók, minden.majd bemutattam egy ismerősümnek, és mivel fel akart költözni a lány pestre, fel ajánlotta neki, hogy lakhat nála. Nálam azért nem lakhatott, mert egyéb okok, gondok voltak.Aztán ott nem szállt be semmi pénzel a rezsibe, voltak gondok, s anyámat sírva hívta fel, hogy had jöjjön hozzánk, majd onnan lelécelt hozzánk, az ismerőseim meg megvoltak döbbenve.Egy ideig minden rendben volt, de 3 hónapon keresztül itt sem fizetett, és anyám szóba hozta hogy csak kéne.de állítólag a cége nem fizette ki. én mostam rá, főztem, mosogattam, ő meg haza jött a munkából, és nem csinált semmit, csak laptop, zene hallgatás, stb.szeretett engem, sőőt túlságosan is, de én nem úgy viszonyoztam, ahogy kellett volna.elég sok furcsasága volt, mint hogyha csak a lakhatásért lett volna velem 2 és fél évet, meg hogy Pesten lakhasson, mert vidéki, meg szerintem megkapta a pénzt csak gyűjtögetett.na mindegy.ez alatt az idő alatt, egy rokonát sem ismertem meg, se barátait, mert kitalálta hogy messze laknak.stb

csak egy bnőét ismertem meg, azzal is facebook-on, mert érdeklődtem, hogy hol lehet, meg mit csinál, miután elment tőlem és nem jelentkezett. ki leste a beszélgetésemet anyámmal facebook-on, s kombinált, titkon megtervezte hogy eljön tőlem. szende lány volt, sírós, és most annyira megváltozott, hogy az eszméletlen. két hét könyörgés után kaptam egy esélyt tőle, de nem hagyja hogy bizonyítsak, pedig a rossz dolgaimat, mind elástam magamba. most amit tőlem kapott rosszat, a dupláját adja vissza nekem.valaki, véleménytrok ha nem tiszta valami, válaszolok a kérdésekre.

2014. ápr. 28. 02:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ja igen, azt kifelejtettem, hogy szokott jelentkezni ilyen forgatásokra...meg szereti ezeket a vámpíros filmeket...

hát ki vámpírkodta magát rajtam elég rendesen akkor :D :(

2014. ápr. 28. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Bosszut allni szerintem nem erdemes. Nem tudod bizonyitani, hogy nem fizetett rezsibe es hasonlok, a vegen meg te utod meg a bokad vele.

Igy jartal, maskor az ilyesmikre figyelj.

Teljesen idegen embert en alapbol nem engednek be a lakasba ugy, hogy ott lakjon. Azt meg foleg nem, hogy 2es fel evig ott eljen teljesen ingyen. Tok mindegy, hogy idokozben osszejottetek.

Amugy ha valakit nem fizetnek ki, akkor altalaban munkahelyet valt, mar ez is gyanus kellett volna legyen.

Igy jartal, legkozelebb majd jobban figyelsz.

2014. ápr. 28. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Gyorsan csajozz be egy új nővel és felejtsd el ezt a tévedésedet.
2014. ápr. 28. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:

Néha, azért volt mikor bevásárolt, de az édes kevés...

Ahogy adott nekem egy esélyt, rá nemsoká közölte, hogy idő kell neki, meg kis távolság tartás...szombat óta nem írt, pedig látom, hogy fennt van Facen. A másik meg, hogy rá állítottam pár úgymond közös ismerőst, akiket általam ismert meg, és nekik is azt írta, hogy szeret engem meg minden...valszeg azért, hogy hátha informálnak engem...érdekes egy csaj, ilyennel még nem volt dolgom soha, csak most :O

2014. ápr. 28. 11:13
 15/15 Költőnő? ***** válasza:
Hagyd már a fenébe a skizoid istenbarmát. Lépj tovább.
2014. ápr. 28. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!