Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom. Mit tegyek hogy könnyebben menjen a szakítás?
Adj magadnak időt, hogy átgondold a dolgokat! Lehet, hogy napokra, vagy hetekre is szükséged lesz, hogy feldolgozd a sokkot, ami ért. Most semmiképp se kapkodd el a dolgokat, ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket!
Borzalmas érzés, mikor elárul az az ember, akit szeretsz, én is átestem rajta. Nekem pl. két hónapba telt, mire azt tudtam mondani, hogy ok, lezártam az egészet, és képes vagyok új kapcsolatot kezdeni. Persze ez az idő mindenkinél más, lehet, neked könnyebb lesz. Amit én most érzek így több, mint két év után, hogy még mindig haragszom az illetőre, de magamra is, mert voltam olyan hülye, hogy nem vettem észre az árulkodó jeleket, annyira elvakultan szerelmes voltam.
A lényeg, hogy ne emészd magad, és bár lehet, hogy elképzelhetetlennek tartod a mostani állapotodban, lehetőleg ne gondolj rá, tereld el a gondolataidat! Nekem ez segített úgy-ahogy... Kitartás! Te is meg fogod találni azt az embert, aki mindig hűséges lesz hozzád! (Én is megtaláltam, és most nagyon boldog vagyok vele! :P)
Hát nekem semmivel sem lett könnyebb.Csak annyival hogy most elmúlt a sírásom.
Az egyik barátnőmet mikor csúnyám megcsalta azt mondtam neki hogy "Egy pasi sem érdemli meg hogy könnyeket hullajtsunk értük!"
Először azt hittem hogy hülyeségeket beszélek de mostmár tudom hogy igazam volt.Most már azt is megbátam hogy megismertem őt.
Telefonon vallotta be? Gyáva egy fickó!
Jól döntöttél, engem is megcsalt a barátom, csak én megbocsátottam neki. Kár volt, ezt viszont csak utólag láttam be. A bizalom elveszett, és ráadásul még egyszer megtette :s
Nem mondom, hogy veled is ez történet volna, mert minden kapcsolat más, a pasik viszont nagyjából ugyanúgy vannak "kódolva"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!